Ana Sayfa › Forumlar › Teknik › Yeni Başlayanlar › dodge charger ve challenger
- Bu konu 9 yanıt içerir, 5 izleyen vardır ve en son 19 yıl önce
Anonim tarafından güncellenmiştir.
-
YazarYazılar
-
-
25 Mayıs 2005: 08:42 #250
Crush_DummyKatılımcıoncelikle tum amerikancilara merhabalar.foruma uye olmadan sitede resimlere bakardim bir baktim forum dikkatimi cekmemisti resimlerden dolayi .. bizde tum amerikanlari seviyoruz ama en cok sevdigimiz modeller challenger ve charger
.size bunlar hakkinda sorum olacakti..bu ersozlu deki challenger ve charger araclarinin gecmisleri hakkinda bilgisi olan var mi? orada duran siyah challanger charger a nazaran biraz daha temiz gozukuyor ama charger sanki baya masrafi var gibi…sanirim bu iki modelden cok yok memlekette..herhalde ordada yuksektir fiyati yazmiyordu..nedir bu modellerin durumu parça olayi simdiden tesekkurler… -
25 Mayıs 2005: 09:17 #4606
Pontiac301Katılımcııkiside satıldı.Parça olayını unut.Direk amerikaya talimsin….Ersozlüde fiyatları kaya ağabi araba satıldımı siliyor.
-
25 Mayıs 2005: 09:22 #4607
LowriderKatılımcıErsözlüde ki arabalar satılsa bile ilanları nette duruyor iki aracında orda kaldığını pek sanmıyorum. Ama bu iki modelde bırak ülkemizi amerikada bile çok yaygın olmayan nadir musclelardan olduğu için parça sorunu kesinlikle vardır hatta çıkma parçasını bulamayabilirsin buralarda. ihtiyacın olan parçaları ya uydur kaydır bi şekilde ayarlıcaksın, yada amerikadan temin ediceksin.
-
25 Mayıs 2005: 09:29 #4608
AnonimZiyaretçirsmotors’a bak orada kırmızı bir chlanger vardı
-
25 Mayıs 2005: 09:34 #4609
Crush_DummyKatılımcıevet o kırmızı challenger güzelde fiyatida guzel
… digerleri icin uzuldum alamayacak olsam bile … yahu bu tur ender araclari alanlar hic cikartmiyor galiba garajda tursusunumu kuruyor lar araclari nin yani bu nette ilanlarda gecen cogu arabayi orda burda bir sekilde goruyorum ama bu tip araclar hic gorunmuyor dedigim gibi… siyah challenger yeni satilmis olabilir mi gecen yaz in sonunda ersozlunun ordan gecerken duruyordu sanki ama karistiryorda olabilirim …o zaman burdan bu ender araclarin sahiplerine cagri yapayim tursunu kurmasinlar garajlarinda kullansinlar cikartip bidaha ne zaman kullanacaklar tabi benzini menzini ama challenger im olsa yatarmi be garajda yada isi vardir yapilcak arabanin ama oyle gorunmuyor du pek napalım.. 😳 -
25 Mayıs 2005: 09:41 #4610
AnonimZiyaretçiSeninki roadrunner bulmak kadar zor ben aramıştım am hiç yok ortalıkta bence sen bulsan bile en kötüihtimalle 20.000$’ı çıkar gözden
-
25 Mayıs 2005: 09:41 #4611
impala_SSKatılımcıslm.ben bi ara 1974 mü 73 mü ne bi charger bakmıstım.siyah.araba kanlıcadamiıydı biyerdeydi tepe bşiyerdi neyse.siyah yerden cakma 318 moto var.boya ister mekanişk olarak bilmiyorum .ama 5 milyara veriyodu.adresi bulabilirsen ilgilen sağlama makine by
-
2 Kasım 2005: 21:47 #4612
AnonimZiyaretçi73 charger var hemde yarışlara filan girmiş belli masrafı çok satılıkmı bilmiyorum arkadaş söyledi bu akşam gittik baktık sahibini bulamadık ama takipdeyim 10 milyara filan satsa bende şöyle 10 milyar filan harcasam min.30.000$ a satılır ahah.
-
3 Kasım 2005: 09:22 #4613
Chevy_Killer_89KatılımcıBundan bir kac ay once 12.000 $ dolara sarı 74 Challenger satılmıstı…
3 Kasım 2005: 09:54 #4614
AnonimZiyaretçibu metalik açık kahve siyah çizgli üstüde deriaçık kahve
-
-
YazarYazılar
- Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.