Ana Sayfa › Forumlar › Üyelerimize Özel › Amerikanınız ve Hikayeniz › Dodge Colt 1979 Adana Türünü Son Örneklerinden
- Bu konu 5 yanıt içerir, 3 izleyen vardır ve en son 13 yıl  9 ay önce Mustafa YÜKSEL tarafından güncellenmiştir. 
- 
		YazarYazılar
- 

- 
14 Ocak 2012: 09:00 #1363hakan şükrü atay KatılımcıSelamlar….1979 Dodge Colt Marka Araca Sahibim…Adanada Üniversite Son Sınıf Öğrencisi olup…gündüzleri Trafik Müşavirliği Ve ARacılık Hizmetlerinde Trafik Elemanı Olarak Çalışıyorum. Saat 5’den Sonra İse Çukurova Üniversitesi Adana Meslek Yüksek Okulunda Bilişim Teknolojileri Ve Bilgisayar Bölümü Okumaktayım…Aracımı Gerçekten Herşeyden Ve Herkesten Çok Seviyorum…Abartınız…Ailem Bir Yana… Dodge Tek Başına Ayrı Bir Kenara…Çocukluğumdan Gelen Bir Merak Bende .. BEn Ne Kadar 57-56 istediysem En Gençten Başla Hakan Dediler Ve Bu Güzel Aleti Dodge Colt 1979 Model ARacı Alıp Komple Restore EdipKlasik Amerikan Dünyasına İlk Adımı Attımi…Aracı yoktan var edip bitik halde aldık ve 1 ay içerisinde toparladık  ..Aldığım bilgiler ve araştırmalar doğrultusunda türkiyeye 8 adet giriş yapmış ve sadece türkiye sınırları içerisinde yaşıyan 4 adet bulabildim aynı araçtan..yurt dışındaki ebaya bile baktığınızda 2 adet çıkmaktadır…türünün son örneklerinden biridir… Hrkese Saygılar aranızda olmaktan mutluluk duyacağım…..YORUMLARINIZI BEKLİYORUM ..İyi Forumlar Diliyorum….Sevgiyle Kalın ..Aldığım bilgiler ve araştırmalar doğrultusunda türkiyeye 8 adet giriş yapmış ve sadece türkiye sınırları içerisinde yaşıyan 4 adet bulabildim aynı araçtan..yurt dışındaki ebaya bile baktığınızda 2 adet çıkmaktadır…türünün son örneklerinden biridir… Hrkese Saygılar aranızda olmaktan mutluluk duyacağım…..YORUMLARINIZI BEKLİYORUM ..İyi Forumlar Diliyorum….Sevgiyle Kalın    

- 
16 Ocak 2012: 09:11 #17041Doğuhan KatılımcıDostum tebrik ediyorum. Hızlı iletişim msn filan yazar mısın? 
- 
19 Ocak 2012: 20:57 #17043hakan şükrü atay Katılımcıekledim kardeşim ben teşekkür ederim ne demek  ……. facebook sayfasından genellikle iletişime geçiyorum http://www.facebook.com/Vito.Constantine ……. facebook sayfasından genellikle iletişime geçiyorum http://www.facebook.com/Vito.Constantine 
- 
21 Ocak 2012: 18:43 #17044Mustafa YÜKSEL Katılımcıkazasız belasız günler  çok güzel duruyo, (yanlış anlamazsan stopları sevmedim çok güzel duruyo, (yanlış anlamazsan stopları sevmedim ) )
- 
22 Ocak 2012: 17:28 #17042hakan şükrü atay Katılımcıyooo tabiki neden yanlış anlayayımm…. ama stopları birde canlı canlıııı gece yanarken gör giderken dururken  …ürkütüyor….canlı yanıyorlar çünkü…insan merak içinde kalıyor…. …ürkütüyor….canlı yanıyorlar çünkü…insan merak içinde kalıyor….
- 
24 Ocak 2012: 10:25 #17048Mustafa YÜKSEL Katılımcıbi gün belki görürüz  ) şaka bi yana tarsusa gitme planım var iki yıldır gerçekleştiremediğim gidersem görmek isterim tabi ) şaka bi yana tarsusa gitme planım var iki yıldır gerçekleştiremediğim gidersem görmek isterim tabi

- 
- 
		YazarYazılar
- Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.