Ana Sayfa › Forumlar › Üyelerimize Özel › Amerikanınız ve Hikayeniz › Gürcan ve 75 Camaro'su…
- Bu konu 9 yanıt içerir, 6 izleyen vardır ve en son 19 yıl önce
mustangdelisi tarafından güncellenmiştir.
-
YazarYazılar
-
-
25 Aralık 2005: 05:45 #428
piyu
Anahtar yöneticihttp://www.amerikanaraba.com/index.php?name=News&file=article&sid=41
Arkadaşlar siteye üyelerimiz ve amerikanları eklemeye başladım. Sizde gönderin bekliyorum….
-
6 Ocak 2006: 00:30 #6997
Mustafa YÜKSEL
Katılımcıgürcan süper bi araba allah kaza bela vermesin..
allah olmayanlarada versin
-
6 Ocak 2006: 15:04 #6998
Lowrider
KatılımcıAllah, olanlarınkini de bu hale getirsin

-
6 Ocak 2006: 15:27 #6999
piyu
Anahtar yöneticiNazar etme ne olur çalış seninde olur….
yazın nerede bakıyım senin…. fotoları gonder yazıları yaz… ileride bunları planlıyorum de… sonra yaptıgın zaman bak yapmıstım dersin güzel olur…. bende plan boyle yapılır diye ornek veririm…
usenme yaz toplam 10 dakikanı filan alır… hadi ozgur….
-
6 Ocak 2006: 16:25 #7000
illetyus
KatılımcıArkadaslar once Dogan’ a boyle bir bolum actigi icin tesekkur ediyorum…
Bolum ve yazi yayina girdigi zamandan beride arada firsat buldukca bakiyorum, okunma sayisi bir hayli yuksek.
Bu sebeple ilgi gosterip okuyanlara ve yorumlara cok tesekkurler.Ancak Dogan’inda soyledigi gibi, kucuk capli yada cok detayli onemli degil boyle bir projeyi yapanlar veya daha once yapmis olanlar yazsinlar……
Gercekten yeni baslayanlara ve daha onceden ugrasmis olanlara buyuk faydasi dokunur….
Ben her zamanki vakitsizligim yuzunden elimden geldigince bu kadar yazabildim ama tabiiki iki yaz sezonu suren islem bu kadar kisa degil.
Simdilik planlamasinda oldugum bir proje var bunun icin 2 yillik bir hazirlik suresi var.
Sayet baslayabilirsem ve sonucuna ulasabilirsem cok ciddi bir calisma olacagi kesin….Tekrar herkeze tesekkurler……sizlerde yazin bende bekliyorum.
-
6 Ocak 2006: 16:52 #7001
piyu
Anahtar yöneticivalla okunma sayısı enfes gidiyor… herkes bu tip yazılı bilgi bekliyor biliyordum ama elimden fazla bisi gelmiyordu… arkadaslar hadi silah zoruyla ben sizden almadan siz bana yazıları gonderin
) -
7 Ocak 2006: 14:45 #7002
Lowrider
Katılımcıbu akşam yazayım yollıyım ozaman abicim
. -
10 Ocak 2006: 03:39 #7003
piyu
Anahtar yöneticiyaw yaz tabi… senin bile unuttugun bilgiler olacak ileride… nostalji yaparsın…
-
10 Ocak 2006: 22:28 #7004
oldsmobile
Katılımcıya simariklik olucak ama ikinci arabaa yazisi nerdeeeee ? hadi ama??
okumasi zevkli oluyor da
-
22 Kasım 2006: 02:12 #7005
mustangdelisi
Katılımcıkazasız belasız darısı başımıza ınşallah
-
-
YazarYazılar
- Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.