Ana Sayfa › Forumlar › Forumlar › Başınızdan geçen ilginç olaylar › Birgün bir amerikan keserken :D
- Bu konu 8 yanıt içerir, 5 izleyen vardır ve en son 18 yıl 10 ay önce
firrebird tarafından güncellenmiştir.
-
YazarYazılar
-
-
23 Aralık 2006: 14:59 #809
Mustafa YÜKSEL
KatılımcıBirgün kızılayın ara sokaklarında bir 66 4kapı direksiz bir amerikan gördüm başladım süzmeye
o arada sahibi geldi ayak üstü biraz sohbet ettik daha sonra işin yoksa batıkente gidiyorum gel senide bırakayım sorusu geldi eeee ben amerikana binmeyeli bikaç yıl olmuş üstüne içinde büyüdüğüm amerikan (bizimki direkliydi) tamam dedim 
yolda sahibinin 2 amerikanı olduğunu daha öğrendim 76nova ve 70 chevelle 4 kapı, derken muhabbet ilerledi chevelli alıp abidin paşa istikametine geri döndük yollda kısa bir chevelle kullanma deneyimi ve unutmuşuz biraz :S
bu farkında olmadan yapılan ilk ankara buluşması idi sokakta tanıştığım ve gezdiğim kişi ıbrahim abi namı diğer “76nova” nickli site üyesi

saygılar sevgiler
-
24 Aralık 2006: 02:43 #11803
76nova
Katılımcımustafacıgım mutlu olduguna çok sevindim görüşmek dilegiyle slm.lar ibrahim

-
25 Aralık 2006: 02:16 #11804
Mustafa YÜKSEL
Katılımcımutlu olmak nedemek abi yıllar sonra bi amerikan kullanmışım üstelik yeni tanıştığım bir insan güvenip vermiş arabasını
çok teşekkürler -
5 Ocak 2007: 06:34 #11805
auyilmaz
KatılımcıBu ikiniz icinde guzel bir ani olmus, ah birde eskisi gibi bir araya gelmeyi basarabilsek…
-
5 Ocak 2007: 13:19 #11806
Mustafa YÜKSEL
Katılımcıumarım o da olur
hep beraber toplanırız -
6 Ocak 2007: 04:11 #11807
the_judge
Katılımcıdarısı başımıza hocam…böyle tanımadığına arabayı kullanma fırsatı veren aynı ruha sahip olan kişiler yani amerikancılar olabilir

-
6 Ocak 2007: 16:06 #11808
76nova
Katılımcıslm arkadaşlar! insanlar paylaşmayı bilmeli mustafa arkadaşımızın yüzündeki samimi ifade çok önemli idi sonrasındaki ifade dahada güzeldi buda benim mutlu olmama yetti paylaşmak mutluluktur ❗
-
8 Ocak 2007: 01:42 #11809
Mustafa YÜKSEL
KatılımcıYorumlar için çok teşekkürler

hala ağzım kulaklarımda

-
10 Ocak 2007: 15:38 #11810
firrebird
Katılımcıkesinlikle katılıyorum üstat

her iki taraf içinde yüzdeki ve gözlerdeki o samimi ifadeler gerçekten çok önemli ve de çok değerli..+ mutluluk da paylaşmaktadır
76nova wrote:slm arkadaşlar! insanlar paylaşmayı bilmeli mustafa arkadaşımızın yüzündeki samimi ifade çok önemli idi sonrasındaki ifade dahada güzeldi buda benim mutlu olmama yetti paylaşmak mutluluktur ❗
-
-
YazarYazılar
- Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.