Ana Sayfa › Forumlar › Teknik › Bilgilerinizi Paylaşın › CHEVROLET SUBURBAN
- Bu konu 3 yanıt içerir, 4 izleyen vardır ve en son 18 yıl 12 ay önce
NOMAD tarafından güncellenmiştir.
-
YazarYazılar
-
-
13 Kasım 2006: 20:24 #784
deltaKatılımcıARKADAŞLAR BENıM ÇÐRENMEK ıSTEDıÐıM 2 ŞEY VAR..BıLGı SAHıBı OLMAYA ÇALIŞTIÐIM KONULARDA YOL GÇSTERıRSENıZ SEVıNıRıM…CHEVROLET SUBURBAN V8 BENZıNLı 2001 MODELE AıT TEKNıK BıLGıLER VARSA (VEYA 2000 SONRASI SUBURBANLAR) YAZARSANIZ SEVıNıRıM…Bı DE AMERıKAN ARABALAR KONTAK AÇILDIÐI AN FAR DEVREYE GıRıYOR..BU;YANLIŞIM YOKSA SENSÇRLE OLUYO…IŞIK DURUMUNA GÇRE…BU SENSÇR ARACIN NERESıNDE-ÇZELLıLE SUBURBAN ıÇıN-….DıÐER ARAÇLARIN YERıDE YOL GÇSTEREBıLıR BELKı…
-
13 Kasım 2006: 20:46 #11602
XLR-VKatılımcıAraca ait bilgileri Chevrolet Suburdan ’01 bulabilirsin.
Ote yandan diger konu Daytime Running Lamps (DRL) olarak gecer.Yani gunduz yanan farlar zaten dikkat edilirse motor calisinca bu farlar vites P den herhangi bir konuma secildiginde yanar ve sadece o farlar yanar yani arka stoplar ,sis lambalari falan yanmaz .
Bu sensorlerle ilgili bir seydir aracin neresinde bilmiyorum ama DRL Relay kisminda (kaput icindeki center fuse yazili kisimda ) eger onun fisi cekilirse sistem devre disi kalir veya farlar manual olarak ta acan yuvarlak dugmeyi 4-5 defa cevrildiginde (arac P de iken ve motor calisir vaziyette) sistem bypass olur diye okudum ama dogrusu hic denemedim -
13 Kasım 2006: 20:57 #11603
LS1aaKatılımcıdelta wrote:BU SENSÇR ARACIN NERESıNDE-ÇZELLıLE SUBURBAN ıÇıN-….DıÐER ARAÇLARIN YERıDE YOL GÇSTEREBıLıR BELKı…selam,
genelde: on camin konsolla birlestigi yerdeki havalandirma deliklerinin ortasinda veya o civarda. -
15 Kasım 2006: 13:48 #11604
NOMADKatılımcıBunlara ek olarak Eyalet yasalarına bağlı olarak Çrnek California, motorlu araçların farları kontağa bağlıdır.
California da satılan tüm motorlu araçların farları kontak açıldığı anda devreye girer amacı aşırı sıcak olan bu eyalette gündüz yol üzerinde oluşan buharlaşmanın araçların görünmesini engellemesidir. Ancak Farların ışıgı buharlaşmanın içinde kırılarak aracı goremediğiniz durumlarda dahi farketmenizi sağlar. California için uretilen araçların emisyon degerleri daha yüksek buna bağlı olarak motor güçleride daha düşüktür.
-
-
YazarYazılar
- Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.