Ana Sayfa Forumlar Forumlar Güncel olaylar Fıkra gerçek oldu

5 yanıt dizini görüntüleniyor
  • Yazar
    Yazılar
    • #705
      yirmidört
      Katılımcı

      [img]http://www.24haber.com/?newstype=normal&newsid=7416[/img]Rizeli emekli işŸçi ırfan Küçükyazıcı’nın yaşŸadıkları Temel fıkralarını aratmayacak cinsten. ışŸte fıkrası yapılacak hikaye.

      Küçükyazıcı sanayiden bozuk halde satın aldığı Amerikan yapımı ”Willys” marka jipi, evine kadar yol gitmediği için parçalara ayırarak teleferik yardımıyla havadan evinin önüne taşŸıdı. Orijinal parçalarını bularak yaklaşŸık bir yılda jipi tamir eden Küçükyazıcı, şŸimdi aracını tekrar yola çıkarmanın çaresini arıyor. Merkeze bağlı Yenigüzelköy’de oturan emekli işŸçi ırfan Küçükyazıcı, bir yıl kadar önce Rize Sanayi Sitesi’nde gördüğü, ancak çalışŸmaz durumda olan Amerikan yapımı 1953 model ”Willys” marka jipi satın aldı.

      Jipi başŸka bir araca yükleyerek evinin 100 metre kadar yakınına götüren Küçükyazıcı, yol olmadığı için aracı burada indirdi. Eviyle yol arasında kalan arazinin sahibi olan komşŸusunu yol açmak için ikna edemeyen Küçükyazıcı, jipi parçalara ayırarak teleferik yardımıyla havadan evinin önünü taşŸıdı. Evinin önünde tekrar jipin parçalarını monte eden Küçükyazıcı, eksik parçaları da kendi imkanlarıyla yaklaşŸık bir yılda temin ederek, aracını çalışŸır duruma getirdi. Ancak komşŸusunu arazisinden yol geçirme konusunda yine ikna edemeyen Küçükyazıcı, şŸimdi jipini tekrar yola çıkarmanın çaresini arıyor.

      ”BıR YOLUNU BULACAÐIM”

      ırfan Küçükyazıcı, jipi tamir etmek için yaklaşŸık bir yıldır uğraşŸtığını ve orijinal parçalarını bularak aracı yeniden oluşŸturduğunu söyledi. Jipin kaportasını ise orijinaline uygun olarak kendisinin yaptığını belirten Küçükyazıcı, şŸunları anlattı: ”Jipin maliyeti yaklaşŸık 3 bin avro tuttu. ılk zamanlar aracın yola çıkarılmasını sıkıntı etmemişŸtim. Fakat hazır hale gelince artık bunun çarelerini aramaya başŸladım. KomşŸum yol vermediği için şŸu anda jipi kullanamıyorum. Bu jipi hevesle aldım. Bir şŸekilde çözümünü bulup, onu yola çıkaracağım.”
      http://www.24haber.com

    • #10939
      XLR-V
      Katılımcı

      Enteresan !
      Daha once de karadenizli birisinin yaptigi kayik mi taka mi her neyse tersaneden disariya cikamamis diye hatirliyorum .

    • #10940
      Excellence
      Katılımcı

      komşŸu da tam dayaklıkmışŸ hani gerçi bir helikopterle taşŸımak da fena olmazdı hani 🙄

    • #10941
      XLR-V
      Katılımcı

      Bosuna dememisler ,ev alma komsu al diye ama bende kotu komsu insani ev sahibi yapar sozu de ok

    • #10942
      Excellence
      Katılımcı

      “komşŸu komşŸunun külüne muhtaçtır” vardır bide. neticede insan sosyal bir yaratık sürüler halinde yaşŸıyor hemcinsine güvenemeyeceksen kime güveneceksin di mi ya

    • #10943
      Mustafa YÜKSEL
      Katılımcı

      ne izin istiyonki altındaki jeep dayan komşŸu arazisinden hatta patinaj falan çek toprağı boz

5 yanıt dizini görüntüleniyor
  • Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.
Exit mobile version