Ana Sayfa Forumlar Forumlar Güncel olaylar Tencereden araba

0 yanıt dizini görüntüleniyor
  • Yazar
    Yazılar
    • #728
      tetrilejyon
      Katılımcı

      Bu cipin direksiyonu zincirden, direksiyon göbeği çaydanlıktan, farları kepçeden, çamurlukları büyük yemek karavanasından, egzoz çıkışŸları ise yılan şŸeklinde kaşŸıklardan oluşŸmuşŸ.

      NevşŸehir’de farları yemek kepçesinden, egzozu kaşŸıktan ve çamurlukları karavanadan yapılan Willys marka 1960 model cip büyük ilgi çekiyor.

      NevşŸehirli turizmci Mehmet Bozlak’ın sahibi olduğu 1960 model Willys marka cip, ilginç aksesuarları ile göz kamaşŸtırıyor. Tamamen krom malzemelerden motifiye edilen cipin direksiyonu zincirden, direksiyon göbeği çaydanlıktan, farları kepçeden, çamurlukları büyük yemek karavanasından, egzoz çıkışŸları ise yılan şŸeklinde kaşŸıklardan oluşŸmuşŸ.

      LJamurlukları istenildiğinde çıkartılabilen aracın şŸanzımanı ve camları otomatik. DöşŸemeleri deri ve sütten yapılan cipin kasasında, bir kaynana koltuğu da bulunuyor. LJok sevdiği aracına bugüne kadar birçok talipli çıkmasına karşŸın satmayı düşŸünmediğini belirten Mehmet Bozlak, bundan sonra gelecek teklifleri değerlendirebileceğini söylüyor.
      http://www.24haber.com

0 yanıt dizini görüntüleniyor
  • Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.
Exit mobile version