Ana Sayfa Forumlar Forumlar Güncel olaylar Ölüm ve do?um aynı karede

0 yanıt dizini görüntüleniyor
  • Yazar
    Yazılar
    • #733
      tetrilejyon
      Katılımcı

      http://www.24haber.com6 aylık hamileyken beyin ölümü gerçekleşŸen kanser hastası anne, bir ay sonra sevdiklerine hem bir armağan hem de gözyaşŸı bıraktı.

      Amerika’nın Arizona eyaletine bağlı Phoenix kentinde yaşŸanan olay, büyük üzüntü yaşŸattı. Aaron Celis adlı adamın 36 yaşŸındaki karısı Veronica, hem hamile hem de ağır kanser hastası olarak Samaritan Hastanesi’ne kaldırıldı. Yazık ki, doktorların tüm çabalarına rağmen Veronica’nın 7 Ağustos’ta beyin ölümü gerçekleşŸti.

      DOÐUMA 2 HAFTA VARDI

      Veronica hamileliğinin 24’üncü haftasında tıbben ölü kabul edilirken, kocası o gün çok zor bir seçimle karşŸı karşŸıya kaldı. Eğer karısının ölümünü kabullenirse, doğmamışŸ bebeğini de onunla birlikte kaybedecekti. Hem karısını hem de bebeğini kaybetmeyi göze alamayan Aaron kararını verdi ve Veronica’nın makineye bağlı halde yaşŸamasını istedi.

      Aaron, doğacak çocuğunun anne karnında en azından 32 haftalık oluncaya kadar gelişŸmesi ve daha sonra sezaryenle alınması için talepte bulundu. Doktorlar aynı gün Veronica’yı makineye bağladı. Bebeğin 6 Ekim’de doğması planlandı. Ancak beklenmedik bir olay yaşŸandı. Doğuma 2 hafta kala annenin vücudunu bakteriyel enfeksiyon sardı. Bunun üzerine doktorlar acil ameliyatla bebeğin alınmasına karar verdi ve önceki gün 1 kilo 350 gram ağırlığında sağlıklı bir kız çocuğu dünyaya geldi.

      VE BEBEK ANNESıNıN YANINDA

      Doğumdan sonra bebek, tıbben ölü olan annesinin yanına yatırıldı. Acı ve mutluluğu aynı anda yaşŸayan adam, gözyaşŸları içinde önce karısını sonra bebeği öptü. Doktorlar Veronica’yı yaşŸam destek ünitesinden koparmaları gerektiğini söylediklerinde Aaron, “Bugün bebeğimin doğum günü… Karımı bir gün daha yaşŸatın” dedi. Babanın isteği yerine getirildi ve Veronica’nın fişŸi ertesi gün çekildi.
      http://www.24haber.com

0 yanıt dizini görüntüleniyor
  • Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.
Exit mobile version