Ana Sayfa › Forumlar › Teknik › Yeni Başlayanlar › araba yapmak
- Bu konu 8 yanıt içerir, 4 izleyen vardır ve en son 17 yıl 3 ay önce
ayben break tarafından güncellenmiştir.
-
YazarYazılar
-
-
18 Temmuz 2008: 22:22 #1111
erdi karademir
Katılımcıbenim sorum su ben bir araba yapmak istiyorum hot rod tarzında olacak herseyini kendim yaptırmak istiyorum peki ona plaka ruhsat cıkarmı toplama bi arac olacak kaporta sase herseyini degisik hurda felan bulacam oyle yapacam nasıl olur bi bilgisi olan varmı simdiden tesekkurler
-
19 Temmuz 2008: 21:22 #15564
erdi karademir
Katılımcıhani ya hic cvp yokmu
-
20 Temmuz 2008: 16:41 #15565
Anonim
Ziyaretçisirpence1907, öncelikle aramıza hoşgeldin.
Maalesef ülkemizde ben araba yaptım ruhsat verin gibi bir talep olumlu sonuçlanmıyor. Bence yapabilecegin en fazla resmi olarak bir araba aldıktan sonra onun uzerinde degisiklik yapmaktır.
Fakat bunun sınırını da bilemiyorum.
Diğer yandan bu tip bir soru sorduğuna göre konuyu sadece merak ediyor olmalısın, yok eğer yapabilecek durumda ya da yapıyor olsaydın, bu soruna olumsuz cevabı almış ve, ya vazgeçmiş ya da olsun yaparım, evin bahcesinde kullanırım demis olurdun.
aynen bu mantıkla evin bahcesinde kullanılan bir shelby replica var ama cok kotu bir replica…
-
20 Temmuz 2008: 23:24 #15566
erdi karademir
Katılımcıya benim hayalimde bir hot rod yapmak var ama kendim yapmak istiodum nese artık dedigin gibi bir araba alıp ustunde degisiklik yapcam ya bis yada hacı murat alrım onlara daha uyumlu olur gibi hot rod bide sıfır bir motor aksamı atarsam super olur cvpladıın icin tesekkur ederim
-
20 Temmuz 2008: 23:42 #15568
_sinan_
Katılımcıevet mükemmel olur , türkiyedeki diğer hotrod 124 ve bisler gibi olur , ama ben hiçgirme o işe ikeda demonte hotrod satıyolarmış oraya bak..
-
29 Temmuz 2008: 10:29 #15567
ayben break
Katılımcıbende araba yapmak istyrm evn bahçsnde kalablr prblm yok nasıl yaparm bilmiyorum tamirciler ytrli bilgi vermiyor parçaları hurdacılarda blablrmym
:huh: -
29 Temmuz 2008: 11:14 #15574
Mustafa YÜKSEL
Katılımcıhurdacılarda pek çok arabanın parçasını bulmak mümkün. ama önce yapacağın arabayı belirleyip bulup almadan hemen önce hurdacıları gezersen daha iyi olur.
-
29 Temmuz 2008: 13:11 #15569
erdi karademir
Katılımcı_sinan_ yazan:
Quote:evet mükemmel olur , türkiyedeki diğer hotrod 124 ve bisler gibi olur , ama ben hiçgirme o işe ikeda demonte hotrod satıyolarmış oraya bak..pardon anlamadım ikeda ne oluo
-
29 Temmuz 2008: 14:34 #15575
ayben break
Katılımcıtşkr ederm:cheer:
-
-
YazarYazılar
- Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.