Ana Sayfa Forumlar Teknik Yeni Başlayanlar 82 ford bronco alycam yardım ederseniz sevinirim.

6 yanıt dizini görüntüleniyor
  • Yazar
    Yazılar
    • #1229
      oðulcan sýkýk
      Katılımcı

      herkese selamlar.yeni bir üye olarak sitenizi çok beğendim herkese iyi forumlar.
      amerikanlara çok ama çok ilgi duyuyorum özellikle arazi modellerine.adanada ikamet etmekteyim doğru düzgün ve ucuz sadece 82′ Ford Bronco bulabildim.30.000 dolar masraf yapıldığını söylediler ama inandırıcı gelmedi.arabada;full kaporta,koltuklar,gösterge paneli,göğüs,direksiyon,yer döşŸemesi 1 yıl önce değişŸmişŸ.14.000 ytl diyorlar bu amerikana.buyrun fotoğraflar.

    • #16641
      Angelus
      Katılımcı

      Güzel alettir. Yürüyen,motor ve şŸanzımanı bir kontrol ettirin. Her şŸey düzgünse fiyattada biraz pazarlıkla alınabilir bir araba. Sonra ver elini yazın Mersin sahillerinde Akdeniz akşŸamları ve yaylalarda of road

      Parça konusunda Ford parçaları chevy ‘e göre daha pahalıdır ama şŸöyle bir olay var Antakyada gördüm. Araba ve jeepleri halep’e götürüp tüm motor mekanigi oldukça komik paralara yeniliyorlar. Eğer tanıdıgınız varsa böyle bir şŸey yapabilirsiniz.

    • #16642
      oðulcan sýkýk
      Katılımcı

      çok teşŸekkürler kontrol ettirmeyi düşŸünüyordum bende.niyeyse pazarlığa hiç yanaşŸmıyorlar.

    • #16655
      Anonim
      Ziyaretçi

      Fıyat konusunda yorum yapamıyorum.

      Bence mekanik iyi ise (ve fazla oynanmamıssa) ve yapılan kaporta isinde arabanın cizgileri bozulmadıysa bu görüntüsüne göre güzel duruyor.

      30.000 usd para harcanmıs olabilir ya da olmayabilir, degisen parcaları bilmek lazım. ıyi bir amortisor seti bayag para olabilir, ya da goremediğiniz mars motoru, distributor, bagaj kilidi gibi yerlere de para gitmis olabilir.

      degisen listesi cok isinize yarar.

    • #16658
      oðulcan sýkýk
      Katılımcı

      hmm evet öyle ufak detaylar var.lpg var arabada bu biraz kafamı bozuyor.

    • #16643
      Angelus
      Katılımcı

      LPG olayına kafayı takma.. Bu arada yarın adanaya dogru yola çıkıp cuma adanada olacagım istersen bakabiliriz orada .Yardımcı olabilirim.

    • #16660
      oðulcan sýkýk
      Katılımcı

      çok iyi olur profesyonel bi amerikancıdan yardım lazımdı.zaten bende alırsam cuma yada pazartesi alıcam olcanlars@hotmail.com burdan iletişŸime geçebiliriz.

6 yanıt dizini görüntüleniyor
  • Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.
Exit mobile version