Ana Sayfa Forumlar Forumlar Yeniler Mercury 50 yyl sonra Türkiye yollarynda

1 yanıt dizini görüntüleniyor
  • Yazar
    Yazılar
    • #1093
      Angelus
      Katılımcı

      Amerikan otomobili Mercury”nin, yaklaşŸık 50 yıl aradan sonra yeniden Türkiye’de satışŸına başŸlandı
      BURSA – Mercury”nin Türkiye işŸalatçısı Carer Motorlu Araçlar Sanayi ve DışŸ Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu BaşŸkanı Yusuf ǖzer Ercan, Mercury”nin, daha önce 1950-1960 yılları arasında satıldığı Türkiye’de, haziran ayı başŸından itibaren yeniden satışŸıa sunulduğunu bildirdi.
      Şu an satışŸı yapılan “Mercury”nin SUV modeli, Mountaineer ve Mariner ile sedan modelleri Sable ve Milan’a Türk otomobilseverlerin ilgi gösterdiklerini ifade eden Ercan, “Türkiye’ye özel olarak ‘Premier’ sınıfında hazırlanarak işŸalatları yapılan bu araçlarımız beklediğimizin üzerinde ilgiyle karşŸılaşŸtı” dedi.

      Ercan, araçların satışŸa başŸlamasıyla birlikte ıstanbul, Bursa ve ızmir’in de aralarında bulunduğu 9 ilde oluşŸturulan yetkili servis noktalarının da hizmete girdiğini ifade ederek şŸöyle konuşŸtu: “Otomobillerimizin işŸalatına yönelik gerekli izinleri alırken, yedek parça aksamlarının işŸalatıyla ilgili girişŸimlerimizi de tamamlamışŸtık. Amacımız, ‘Mercury’yi sorunsuz bir şŸekilde Türk otomobil tüketicisiyle buluşŸturmaktı. Şu anda bunu sağladığımıza inanıyorum. 75 bin ile 110 bin dolar arasında değişŸen fiyatlarla satışŸına başŸlanan araçlarımız, güvenli, sessiz ve sorunsuz bir otomobil sahibi olmak isteyenleri eşŸsiz görüntüsü ile cezbediyor.”

      Ercan, ilk planda 25 otomobili Türkiye’ye getirdiklerini, yıl sonuna kadar ise 200 araç satmayı planladıklarını ifade ederken, önümüzdeki günlerde ıstanbul’da bir tanıtım etkinliği düzenlemek istediklerini sözlerine ekledi.

    • #15470
      riko
      Katılımcı

      ilk bakışŸta panjur far ve amblem dizaynı ile Escalade ‘i anımsatıyor

1 yanıt dizini görüntüleniyor
  • Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.
Exit mobile version