Ana Sayfa Forumlar Forumlar Yeniler Bil Kazan 3 (12-18 Mart)

5 yanıt dizini görüntüleniyor
  • Yazar
    Yazılar
    • #507
      piyu
      Anahtar yönetici

      hadi arkadaslar devammmmmmm…….

      yeni ödüller:
      AmerikanAraba.com 1.Drag YarışŸı vcd’si
      AmerikanAraba.com 2.Drag YarışŸı vcd’si
      Vanishing Point DVD’si…

    • #8211
      rec_side
      Katılımcı

      Iste bu zordu, biraz (hatta doğruyu soyleyeyim epey bi araşŸtırmam gerekti. Ama ne kadar zor o kadar zevkli… LJekilişŸten daha onceden çıkan biri tekrar çıkarsa noluyo bu arada?

    • #8212
      piyu
      Anahtar yönetici

      bu ilk çekilişŸten sonra aklıma geldi. Bir çözüm buluruz sorun değil. Sonuçta herkes tüm çekilişŸlere katılabilir… sınırlama yok… (çözümü bulduktan sonra buraya yazarım)

    • #8213
      rec_side
      Katılımcı

      Her bil kazan odullerini birbirinin aynısını vermiyosunuz anladığım kadarıyla tam olarak. Birincide takvim veriyodunuz, onu kaldırdınız, şŸimdi Vanishing Point DVD’si veriyosunuz.

      Onceden cekilisten cıkan birine zaten drag yarışŸları cd’lerini gonderdiyseniz, tekrar aynı kişŸi çıkarsa farklı bir bil kazan cekilisinden, tekrar drag yarışŸlarını gondermenizin bi manası yok. Bence bu drag yarışŸlarının haricinde her bilkazan için ozel bi hediye ayırın, mesela bu haftanın ozel hediyesi Vanishing Point DVD’si olsun. Haftaya başŸka bir dvd olsun….

      Bu durumda aynı kişŸi tekrar çıkarsa farklı bir çekilişŸten ona o haftaki ozel hediyeyi yollarsınız sadece. Bence bu en mantıklısı. Umarım düzgün anlatabilmişŸimdir kafamdan geçenleri. Siz bu anlattığımı düzenleyip daha iyi bi hale getirebilirsiniz.

    • #8214
      piyu
      Anahtar yönetici

      güzel anlatım ve çözüm…

      bu şŸekilde uygundur… yani tekrarlarsak…. yarısmayı daha once kazanan biri tekrar kazanırsa önceden aldıklarını tekrar vermiyoruz…

      belki daha sonra farklı bir çözüm aklıma gelir???

    • #8215
      piyu
      Anahtar yönetici
5 yanıt dizini görüntüleniyor
  • Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.
Exit mobile version