Ana Sayfa Forumlar Forumlar AmerikanAraba.com Drag Yarışları drag yarışları izmirde olsa??

37 yanıt dizini görüntüleniyor
  • Yazar
    Yazılar
    • #183
      emrekaan
      Katılımcı

      AA dragları neden sadece ist da yapılıyor? birçok kişŸi uzakta olduğŸu için gelemiyor. drag yarışŸlarını izmirde yapsanız hem ben gelebilirim hemde uzakta olanların cogu.hem zaten yapılan ankettede uzakta olduğŸum icin gelemiyorum çoğŸunlukta… bir dahaki drag yarışŸını izmirde yapsanız olur mu? en azından 1 yarışŸı izmirde yapsanız????

      :? 😳 [b:e4a920c795][color=red:e4a920c795] lütfen???[/color:e4a920c795][/b:e4a920c795]

    • #3514
      Chevy_Killer_89
      Katılımcı

      AA drag yarısının ıstanbul da yapılmasının pek cok nedenleri var
      Amerikan ların cogu ıstanbul ve Ankara da(ıstanbul da daha fazla) bunun icin ıstanbul da oluyor bir diger nedende Amerikan Arabalar a gonul veren insanların cogunun ıstanbul da olması (Ankarada da var) ve kız gibi olan Amerikan ların agırlıklı olarak ıstanbul ve Ankara da yapılması sebebiyle….

    • #3515
      emrekaan
      Katılımcı

      olabilir. ama izmirde de war. AA sı olan çok kişŸi var ve AA hayranı olan…

      bence izmirde de yapın diğŸer AAdraglarını. çok merak ediyorum. nsl bi ortam, nsl bi yer , ve en merak ettiğŸim sizlersiniz

    • #3516
      faceless
      Katılımcı

      Chevy Killer doğŸru söylüyor + istanbuldan izmire gitmek icin para gerekiyor arabalar su yakmıyor.Hele bu birde AmerikanAraba(sı) olunca maliyeti düşŸün??….

    • #3517
      emrekaan
      Katılımcı

      eh artık ben ne yapimkader utansın. şŸansım olsa istda doğŸardım.. şŸansım yok…
      dedin doğŸru facaless,. ama n’apim, daha hiç yarışŸa gidemedim. ve AA tutkunuyum. şŸansma küsecem. belki 2-3 yıl sonra…

    • #3518
      faceless
      Katılımcı

      sansına küsmene gerek yok bak ana sayfada 1. Amerikan Araba yarıslarının Cd lerinin nasıl alabilceğŸinize dahil bilgiler var.piyu ile irtibata geç sana cd yollasın fiyatları ana sayfada var..Madem sen uzaksın cd den seyret….piyu sana gerekli bilgiyi verir…mesaj ataran ona. :)

    • #3519
      emrekaan
      Katılımcı

      tamam da canlı canlı izlemek var, bi de tv den izlemek war.. ben sizi de tanımak istiyorum….

    • #3520
      gtagucu
      Katılımcı

      Bir pazar günü yarışŸa gel o zaman? ılle kendi arabanla gelmek zorunda değŸilsin mühim olan tanışŸmak 😉 ızmir ıstanbul kaç saat çekiyor ki? Günü birlik gelinebilir heralde?

    • #3521
      Pontiac301
      Katılımcı

      Maliyet hesabı eğŸer araba başŸına 2 milyar verirsen bizde gelir pistde yarışŸırız izmirde….ayrıca anadoluda bizimkiler gibi cabbar toplasan kaç araba var????varsada tüplü camaro yada berbat impala!!!! çok küçüksün çook

    • #3522
      ozz
      Katılımcı

      ben daha oncede soylemistim galiba.. eger buralarda yeteri saylda guclu amerikan varsa bir organizasyon yaplLabilir, selcuk hava alanlnl ayarlamaya caLIslrlm..ama onun yerine eger maylsda bodrumda biten organizasyona katlLan varsa soylesin, her ne kadar amerikanlm klasik saylLmasa yada drag icin olmasada, cemaatin icinde olmak guzel olur!
      eger bodruma gececek olan varsa haberleselim, bizde kusadaslndan bi kac araba konvoya katlLabiliriz yada farkLI bi olay duzenlenebilir??

    • #3523
      Anonim
      Ziyaretçi

      Ne izmiri gitmesi ben istinyede oturuyorum autodrom’a yolları kaybedmeden nasıl gidiceğŸimi düşŸünüyorum izmir filan uzak hem ben öğŸrenciyim benzinin lt’si olmuşŸ 2.5 lira haftalıkla nasıl dolucak bu depo ne izmiri :)

    • #3524
      piyu
      Anahtar yönetici

      elanor 1 mayıs’ta kesin bekliyorum… bahane de kabul etmem 😆

      sabah hep beraber gitmek gibi bir dusuncem var ama nasıl olur bilemiyorum… gene planlayıp soylerim…

      haftasonundan itibaren katılım sartları, formları ucretleri vs. belli olacak…

      izmir mumkun degil arkadaslar cunku organizasyonu ben yapıyorum ve ancak burayı toparlayabiliyorum…

      resmi-mahalli yarıslardan biri orada olmalı… simdilik onunla yetinmeniz lazım…. ya da faceless dogru soylemis vcd… 😉

    • #3525
      emrekaan
      Katılımcı

      küçük olabilirim. 😥 . ama inan ki, yarışŸı CANLI OLARAK görmek istiyorm. ve sizi. madem vcd almam lazım, kameraya bir iki elsallayın. en azından kendimi size yakın hissederim. 😆 :D 😆 ))

    • #3526
      _lowrider_
      Katılımcı

      1 mayista yarisa bu sitenin üyesi birileri gelecek büyük ihtimalle.bende gelcem de biz birbirimizi nasi taniycaz orda onu merak ediyorm.bi organize olalim bulusalim orda

    • #3527
      Lowrider
      Katılımcı

      zaten yarışŸı AA düzenliyor abi gelenlerin geneli bu siteden. Ha Forumlara girmiyo olabilirler orası ayrı.

    • #3528
      Chevy_Killer_89
      Katılımcı

      O zaman herkes nick ini kagıda yapıstırıp ustune asar :D

    • #3529
      faceless
      Katılımcı

      Chevy Killer bana kimse öyle bisey kimse yaptıramaz kusura bakma 😆 😆 😆 Tanısırız ya sorunmu bunumu dert ediyorsunuz….Zaten piyu organizasyonla ilgileniyor, onu bulursunuz onun yanında bende olucam benide bulursunuz…Gerisi gelir zaten….Olmadı telefon teknolojisini devreye sokarız… 😆

    • #3530
      Chevy_Killer_89
      Katılımcı

      Tabiki saka dedim zaten ben :)

      Orda illaki birbirimizi buluruz hic sorun degil insallah aksilik olmaz kimsenin acısından herkes orda olur :)

    • #3531
      piyu
      Anahtar yönetici

      yarısla ilgili planladıkları haftasonu siteye ekliycem…

      yarısı gene saat 13:00te baslayacak sekilde planlıyorum… fakat bu sefer saat 11:00 gibi toplanıp herkesin amerikanlar ile daha yakından ve daha uzun süre gecirmesini istiyorum…

      giris 2ytl fakat 1.drag yarısı vcd’si alanlar (fiyatı 5ytl) ücret ödemeden girebilecekler. Ayrıca yarın sitede duyuracagım ama son kararı veremediğŸim “Amerikan Arabası ile girenlerden ücret almama” projesinden herkesi haberdar edicem…. (tabi bir arabaya 10kişŸiden fazla binmemek kaydıyla 😆 )

      birde brosur planım varki acayip birsey…onu hayata gecirmem cok ama cok zor ama zor oldugu kadarda cok istiyorum… bakalım ne olacak…???

    • #3532
      gtagucu
      Katılımcı

      Peki bu sefer yarışŸmacılardan ne kadar para kesilecek? Umarım eskisi gibi 50milyon olmaz 😥

    • #3533
      piyu
      Anahtar yönetici

      yaw iste bunu bekliyordum ama acık soyliyim senden degil ozgur 😥

      her yarısmacının odemesi gereken 10m sigorta bedeli var (belki daha yuksek tam emin degilim) geriye kalan 40m’dan nasıl bir indirim yapılsa uygun olur sence, mesela 30m+10m sigorta uygun olur mu? yoksa bedava mı olsun??? sadece pist kirası olarak dusunme sakın… o mantıkla dusunursek 3-4 arkadasını toplayıp 1 saat kalksan daha cok kalkıs yaparsın hemde aynı fiyata 😈

      tr sampiyonası icin yarıs basına 190m odeniyor (20m sigorta) 😯

      isin ciddiyeti ve geleceğŸi acısında katılımcılardan kesin ucret alınmalı (tum bedeli odeyecek baba bir sponsor bile olsa alırım emin ol)

      tr sampiyonasına bir kez katılsan zaten ne demek istediğŸimi anlayacaksın…2 kalkıs icin saatlerce beklemek hicte hos birsey degil…

    • #3534
      piyu
      Anahtar yönetici

      [quote:fea2b57fb0=”gtagucu”]Peki bu sefer yarışŸmacılardan ne kadar para kesilecek? Umarım eskisi gibi 50milyon olmaz :cry:[/quote:fea2b57fb0]

      para kesilmiycek katılım ucreti alınacak… 😡

      Amerikan camiasında herkes birbirine engel olmaya çalışŸırken bari anlaşŸan güzel bir ekip oluşŸturalım… yapılan organizasyondan keyif alalım… gunun sonunda verdigim paraya deymis…iyki gelmisim diyen katılımcılar ve zevkten 4 kose seyirciler benim tek istedigim… 😉

    • #3535
      gtagucu
      Katılımcı

      Act mesela adam başŸı 25milyon yapmışŸtı (Yemek + bilimum eşŸantiyonlar dahil) . Autodrom standart yarışŸları 30 milyon diye biliyorum.

      Şahsen kendi adıma konuşŸayım yarışŸ başŸına kafadan 1 depo benzin (150milyon) + 50 milyon girişŸ ücreti toplamda 200milyon bana çok büyük bir külfet, ben profesyonel olarak yarışŸmıyorum, hafta sonu güzel vakit geçirmek arabamın gücünü başŸka arabalara karşŸı test etmek için yarışŸacağŸım.

      YanlışŸsam düzelt ; yapılan Türkiye şŸampiyonası gibi profesyonel bir organizasyon değŸil Amerikan arabası olanların haftasonu buluşŸup eğŸlenebileceğŸi amacıyla yapılan bir organizasyon. Yani Türkiye şŸampiyonası ile karşŸılaşŸtırman yanlışŸ bence.

      5 yarışŸın bana 1 milyar civarında bir maliyeti olur ki öğŸrenci adamım beni aşŸar, anca 1-2 yarışŸa girebilirim heralde.

    • #3536
      Lowrider
      Katılımcı

      valla abi aslında yılda 3 yarışŸ bence daha iyi :).

    • #3537
      emrekaan
      Katılımcı

      arkadaşŸlar ben çok sevinçliyim. çünki drag yarışŸına gelebileceğŸim. dualarım kabul oldu. hem sizi de yakından tanıyabileceğŸim. tabi bi problem olmazsa. yanlız geleceğŸim kişŸi de istanbulu bilmiyor. otodrum nerde? sora sora bulabilir miyiz? tarif edermisiniz? 😆 😆 😆 :D

    • #3538
      faceless
      Katılımcı

      emree kaan edirnedeki sınır kapısından cıkıyorsun kapat gazı yunanistana doğŸru oralarada bi yerde sor gösterirler. :)…Hele o gün bi gelsin hersey tek tek belli olsun acele etme, kanın kaynıyor anlıyorum ama acele etme.

    • #3539
      emrekaan
      Katılımcı

      kanım kaynıyor. çünki mutluyum. neden mutluyum, istanbula gideceğŸim. neden ist’a gidecem? drag var. neden draga gidecem? biraz heyecan, biraz tanışŸmak icin…

      hem heyecanlıyım hem de aşŸırı mutluyummm,!!!!!!!!!!!!!!!!! 😆 😆 :D 😆 😆 :P

    • #3540
      ozz
      Katılımcı

      beyler bu munferit organizasyonlar degilde, turkiye klasmanlnda yaplLan draglar yada yarlslar sonucu kazananlarln aldlgl oduller var mldlr? tabiki aldlglmlz zevkler yada kisisel tatminler haric..
      diyelim ki bi araba hazlrladlnlz drag icin, nos falan taktlnlz..bi kac yarls kazanlp bunlarln paraslnl clkarmak gibi birsey mumkun mu?

    • #3541
      faceless
      Katılımcı

      ozz benim bildiğŸim kadarıyla senin bahsettiğŸin organizasyonlara katılmak bile bayağŸı bi para istiyor.Atay gecenlerde bi organizasyona katılmak istemis, buradada ne kadar maliyetli olduğŸunu anlatmıstı bize fiyatlarla; hatırlarsın..Yani bence 900.000 verip (kıyafet,yarıs sertifikası vs.) ki verilen ödüller genelde para değŸilde daha baska türde seyler..Benim kanımca zevk ve haz dışŸında baska bisey kazanmak mümkün değŸil….

    • #3542
      Chevy_Killer_89
      Katılımcı

      Biz resmi yarıslara cok katıldık hicbişŸey vermıyolar sadece kupa ayda yılda bir defada motor yagı falan veriyolar(gerci katıldıgımız zamanlrda bir kere vermislerdi)

    • #3543
      Szopen
      Katılımcı

      [quote:2b552b323c=”ozz”]beyler bu munferit organizasyonlar degilde, turkiye klasmanlnda yaplLan draglar yada yarlslar sonucu kazananlarln aldlgl oduller var mldlr? tabiki aldlglmlz zevkler yada kisisel tatminler haric..
      diyelim ki bi araba hazlrladlnlz drag icin, nos falan taktlnlz..bi kac yarls kazanlp bunlarln paraslnl clkarmak gibi birsey mumkun mu?[/quote:2b552b323c]

      Aynı soruyu bende sorucaktım, bir arkadaşŸım sponsorlar yapılan masrafları, modları falan karşŸılar en fazla dedi, ayrıca bütün arabaları geçip yüksek paralar kazanmak söz konusu değŸilmişŸ..

      Bu arada konu ile alakasız ama “454 anadol” varmı? draglar için hazırlanmışŸ..?

    • #3544
      ozz
      Katılımcı

      ne biliim beyler GTA gucunun (adaslm ozgur) yazdlklarlnl okuyunca akLIma geldi.sonucta arabalarlmlzln parcalarl ve yakltl yeterince pahaLI, misal benim arabam draga gelmez ama seyretmek icin bile oraya gelis donus vs iyi para

    • #3545
      piyu
      Anahtar yönetici

      Arkadaslar durum sudur… Turkiye sampiyonası diye yapılan organizasyonda harcanan para sezon icin sadece katılım bedeli bile 1 milyara yakın… bunun dısında verilen oduller haricinde hicbir baska odul yok (en azından ben duymadım) ayrıca amerikanı ile gidenlerin duzgun rakibi bile olmuyor… zaten amerikanların girebileceğŸi 3 grup var…bu gruplara 3er araba dusuyor…olsa olsa max. 6 kez kalkıs yapabiliyorlar. bu yuzden amerikanların ayrıca kalkıs yapması icin ugrasıyorum…

      act organizasyonunu nasıl buldunuz bilmiyorum ama bence cok kotuydu… cok amatorceydi… oraya gelen standlardan 200-300er milyon aldıklarından bedava bile yapsalar bayag bir para ceplerinde kalıyordu… ayrıca sigorta sozkonusu bile degildi (ben risk almak istemiyorum sigorta kesin yaptırıcam) arabalarda sticker yoktu(ki buda bir maliyet) ben kupa filanda gormedim (bu da bir maliyettir)

      AA drag yarıslarına katılmak isteyen amerikancıların cepten para harcadıklarını biliyorum… fakat herseyin bir karsılıgı vardır… bu zevkin bedelide var tabiki… tabiki benzin harcayacaksın… tabiki katılım bedeli vereceksin… mesela seyretmek isteyenler sadece seyretmek icin bu yolu geliyorlar… ve seyretme keyfi haricinde baska da bir getirisi olmuyor onlara… tr’de amerikanlarla ilgili ne bir klup(klasik otomobil klubunu katmıyorum bile) ne de ciddi bir muessese var… bunun sebebi de birlesilememesi…. birileri fedakarlık yapmassa mumkunde degil… sırf act organizasyonunda amerikanlar gozuksun diye 80m benzin atıp o yolu gittim… hatta kalkıs bile yapmadan geri dondum… ama yapılması gerek…

      sanırım bu anlattıklarım fazla kisiye hitap etmiyordur (ne dersin exonotzor 😉 )

    • #3546
      Pontiac301
      Katılımcı

      Gülü seven dikenine katlanıcak…bu tip organizsayonlar her hafta olmuyorki….kaldıki benzinide giderleride dikkate almıycaksın bence…maksat bir arada olmak….kaldıki benzini vs i düşŸünüceksem zaten amerikana binmenin anlamı yok….ayrıca yarışŸta istenilen bedelde gayet komik bir rakkam….yani artık bununda pazarlığŸını yapmak bana biraz garip gelior….

    • #3547
      Anonim
      Ziyaretçi

      pontiac 301’e aynen katılıyorum gülü seven dikenine katlasın bence diken bile sayılmaz benzin filan. Bu sırada bunları babamdan aldığŸım haftalıkla mustang’ine benzin atan bir öğŸrenci söylüyor artık gersini siz düşŸünün.Saygılar :)

    • #3548
      v8ciyiz
      Katılımcı

      arkadaşŸlar izmirli olmaktan ilk defa utandım . ! hiç kimse itiraz etmesin buna. izmir ; akdeniz , ankara , istanbul, bursa nın ortasındaki en büyük şŸehirdir . bu saydıklarım eğer toplanıp bir istanbul yapamıyosa bize yazık. yazalım bi tarih, şŸimdilik bütün ege katılsın, arkadaşŸlar lütfen bu kadar aciz olmayalım. hiçbişŸi zor deildir…. eğer kötü bişŸi yazdıysam kusuruma bakmayın. emrekaan msn mi eklermisin tanışŸırız bende izmirdeyim mehmetzirvede@hotmail.com

    • #3549
      v8ciyiz
      Katılımcı

      illaa yarışŸ olması şŸart deil toplanıp tanışŸmanın da güzel olacağına inanıyorum.

    • #3550
      72camaro
      Katılımcı

      yeni sezonda hem mahalli hem ulusal ayaklar izmit körfez pistinde olacak.araba görünümlü ve plakasız araçlar ne yazıkki :D artık yarışŸamıycak.bunun amacı cadde arabalarını yarışŸlara çekebilmek ve ortamı renklendirmek.350-400 cui hacmindeki arabalar bir grup oluşŸturcak (bizimle ilgili klasmanı yazıyorum) noslu ve büyük havimli (350-540 a kadar big block veya 350+nos olanlar) 2000litre üstü aşŸırı beslemeli gruplara girecek (subarular turbo hondalar vs vs) eğer katılım çok yüksek olursa son yarışŸ f1 pistinde olacak.kurallar gayet basit emniyet kemeri kask ve tulum şŸart.plakalı ve cadde arabanız olacvak o kadar.
      sevgiler.

37 yanıt dizini görüntüleniyor
  • Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.