• Bu konu 15 yanıt içerir, 5 izleyen vardır ve en son 17 yıl 7 ay önce Anonim tarafından güncellenmiştir.
15 yanıt dizini görüntüleniyor
  • Yazar
    Yazılar
    • #258
      atay
      Katılımcı

      Geçen yarista havanin kötü olmasina ragmen katilim daha fazlaydi. Dikkat ettigim kadariyla yaris gelenler kendilerine güvenenlerdi yani hizli olanlardi (genel olarak).
      Gecen yarista standart arabalarda çogunluktaydi.
      Sonuç olarak: ǖrnegin 10sn yukarisi ve 10sn asagisi olarak 2 gruba ayr1l1rsa bu is çok daha iyi olur.3 kupa daha fazla dagitilir ama gelenlerin sayisinda artis olacagi kesin.
      Adamlarin gelmeme düsüncesi ilk 3 hizlilarin olacagi için. Ama yavas arabalarda bir saniye grubu açilirsa çok iyi olacak…

    • #4781
      atay
      Katılımcı

      Bu benim dedigim olayin, katilim belli bir seviyeyi geçtikten sonra uygulanmasi daha doru olur.
      ǖrnegin 20 tane yarismaci, Siralama turu atti. 10 kisi 10sn civari digerleri 10sn asagi.

    • #4782
      atay
      Katılımcı

      yada Amerika’da oldugu gibi, önce start olayi.Yani finale biri 10 saniye digeri 14 saniye araba çikti. Adamlar starti arlarindaki saniye farkini pistin ölçüsüne göre ayarlayip.Yavas olana önce start hakki veriyor.Hizli olan ise kendi start isigi yandiktan sonra start aliyor.Bölece daha zevkli ve biraz daha adaletli ama oluyor.

    • #4783
      piyu
      Anahtar yönetici

      Atay öneriler için sağŸol.

      Bunu bende tespit ettim, alternatif bir çözüm bulmaya çalışŸıyorum ama engellerim çok büyük.

      1. Autodrom yavas gideni gec kaldırma olayını yapamıyor. Autodrom’la tekrar konusucam ama bana yapılamadıgını soylemislerdi.

      2.yarısa katılan sayısını kesinlikle onceden bilemiyorum. Kapı sticker’larını bu yarıs icin 40’a kadar hazırladım. Gelen sayısı 15 oldu. kalan sticker’lar bana maliyet olarak patladı. yarıstan once yırtınıyorum gelenler soylesin diye ama kimseden ses gelmiyor.

      Kupa olayında hiç sorun yok 3 tane daha tabiki fazla yaptırırım ama kac kisi oldugunu bilmeden yaptırmak ta istemiyorum. Ama önümüzdeki zaman içerisinde belki uygun bir çözüm bulabiliriz.

      DiğŸer arkadaşŸlardan da benzer öneriler bekliyorum.

      HerşŸey daha güzel bir yarışŸ için…

      TşŸkler…

    • #4784
      Qurny
      Katılımcı

      adminim,diyorsunki kapı stickerları bana maliyet olarak patladı…
      The Fast And The Furious izledin dimi?Orda çöl savaşŸları diye bi yarışŸa gidiyor hani Brain,Supra’yla..Adamlar beyaz bi kalem le cama numara yazıyolar sende öle bisey ayarliyabilirsin..Böle su tutunca cıkan bi mirekkep falan illaki vardır..Cama yaz , yagmur yagarsa mürekkep akar ama yagmur ygarsa da drag yaplmaz zaten 😉

    • #4785
      Anonim
      Ziyaretçi

      Millet eslesmelerdeki adaletin buluna bilmesi için bence yapilmasi gereken sey araclari atayinda dedigi gibi gruplandirmak yanliz bu gruplandirmalarda da içimizden uyaniklar cika bilir yani siralamalarda yavas kalip yavas arabalarla yarisip kupa almak isteyecekler çika bilir gerçi saniyesini okadar profösyönelce ayarlaya bilen biri olamazda hani gene finish e yakin gazdan ayagini cekmesi bile yeterli olur . Tüm bunlari düsünüp Legal Draglarda ki gibi hacim e veya beslemeye göre de siniflandirilabilir.

      Neyse bunlar ki kenara baya bi eylenceli oldu ah birde katilim fazla olsa ne güzel olurdu.Ayrica seyircide öyle ahim sahim fazla diildi keske birazda seyirciolsa

    • #4786
      piyu
      Anahtar yönetici

      Seyirci gecen yarıstan iyiydi bence 400 civarıdır. Tuning fuar’ı oldugundan bizim bekledigimiz bir subaru vardı o da gelemedi. 2 zevki ortak olanlar fuar’ı tercih etmişŸ olabilir… olsun gittikçe daha çok ilgi çekecektir.

      Benim şŸuandaki hedefim öncelikle yarışŸmacıların yarışŸ sonunda adaletliydi, çok eğŸlendim, bolca kalkışŸ yaptım demesi.

      Seyicilerin ise bolca Amerikan gördüm, içiçe olduk, bolca kalkışŸ seyrettim güzel bir gündü demesi…

      Bunları duyarsam tüm yorgunluğŸuma deydi diyebilirim…

    • #4787
      Lowrider
      Katılımcı

      bolca Amerikan gördüm, içiçe olduk, bolca kalkışŸ seyrettim güzel bir gündü …

    • #4788
      piyu
      Anahtar yönetici

      😆 özellikle yaptırdım sanacaklar….

      ayrıca amerikan’a binen sanslı seyircilerden bile oldun daha ne istiyorsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

      hazırla camaro’nu gel yarıs…. 😉

    • #4789
      Lowrider
      Katılımcı

      ya 6 yıldır sayısal oynuyoruz 4 cıkmadı, burda binlerce (oeh) seyirici içinden bana cıktı. Bide benim kuzene cıktı yok böle bi şŸans valla ikimizde bindik arabalara, hehe bide laf vardırya “Allah yürü ya kulum dedi” onun gibi şŸans buya bide yan yana kalkan arabalara denk geldik birlikte kalktık :)

      3 temmuzda ordayım abi işŸallah.

      Mehmet, volga ve benim aramda cok çekişŸmeli bi yarışŸ olucak.

    • #4790
      72camaro
      Katılımcı

      haziran ayı içerisinde neden yarışŸ yok.otodrom mu müsait değŸil öylemi planlandı.benim arabam henüz hazır değŸil ancak haziran içinde heralde olacak.slik lerim bilem hazır ama giremiyom.hatta kamyonetle girem dedim ama 😆 😆 😆 pazarlıklarım sonuç vermedi.

      bu arada motor hacmine göre sınıflandırma yapılması 15 araba ile zor gibi.ilk yarışŸta gelen biçok kimsenin mazereti dolayısıyla katılım az oldu.ama 4. yarışŸi bence iyi olacak

    • #4791
      piyu
      Anahtar yönetici

      istemi?
      behiç?

      YarışŸ takvimini birçok kritere göre planladım. Autodrom’u bilmiyorum ama cok sık yarıs yapmamakta gerekiyor. Zaten gidişŸ gelişŸ benzini, katılım bir masraf oluşŸturuyor. YarışŸa katılanların durumunu bilmesemde genede cok sıkıstırmamak gerekir.

      Zaten benim acımdan da inanılmaz yorucu geciyor… umarım bu sene guzel gecer de onumuzdeki sene daha cok yarıs yapabiliriz…

    • #4792
      atay
      Katılımcı

      [quote:c96cf9bdda=”piyu”]Atay öneriler için sağŸol.

      Kapı sticker’larını bu yarıs icin 40’a kadar hazırladım. Gelen sayısı 15 oldu. kalan sticker’lar bana maliyet olarak patladı.

      TşŸkler…[/quote:c96cf9bdda]
      iyide birdaha ki yarista gene 15 tane stiker yaparsin. Geçen yarista elinde kalanlarida 15 üzerinde katilanlara yapistirirsin
      yada kafana göre ver kapi stikirlarini .üzerindeki numaralari önemseme.elnde kalmasindan iyidir?

    • #4793
      Qurny
      Katılımcı

      [quote:b6f47ec824=”Qurny”]adminim,diyorsunki kapı stickerları bana maliyet olarak patladı…
      The Fast And The Furious izledin dimi?Orda çöl savaşŸları diye bi yarışŸa gidiyor hani Brain,Supra’yla..Adamlar beyaz bi kalem le cama numara yazıyolar sende öle bisey ayarliyabilirsin..Böle su tutunca cıkan bi mirekkep falan illaki vardır..Cama yaz , yagmur yagarsa mürekkep akar ama yagmur ygarsa da drag yapılmaz zaten :wink:[/quote:b6f47ec824]

      :?:

    • #4794
      piyu
      Anahtar yönetici

      [quote:74bbd72aa1=”atay”][quote:74bbd72aa1=”piyu”]Atay öneriler için sağŸol.

      Kapı sticker’larını bu yarıs icin 40’a kadar hazırladım. Gelen sayısı 15 oldu. kalan sticker’lar bana maliyet olarak patladı.

      TşŸkler…[/quote:74bbd72aa1]
      iyide birdaha ki yarista gene 15 tane stiker yaparsin. Geçen yarista elinde kalanlarida 15 üzerinde katilanlara yapistirirsin
      yada kafana göre ver kapi stikirlarini .üzerindeki numaralari önemseme.elnde kalmasindan iyidir?[/quote:74bbd72aa1]

      zuhahahaha haklısın…bak o kadar sey dusundum ama bunu dusunmedim…bende illaki 1’den baslasın diye yırtınıyorum zuhahahahahahah varya butun gece gulerim ben buna…. atay eyvallah…. 😆

    • #4795
      Anonim
      Ziyaretçi

      şŸu yarışŸlar dikkatimi çekmeye başŸladı

15 yanıt dizini görüntüleniyor
  • Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.