2 yanıt dizini görüntüleniyor
  • Yazar
    Yazılar
    • #524
      EFESAC
      Katılımcı

      merhaba siteniz yeni yue oldum! chevy 1960 model elcamino sahip bazi arkadaslar gormuslerdir 4.draginizada geldim! orda gormussunuzdur muhtemelen!

      Arabamin hikayesi: 1960 yilinda samsun Fuharindan Dedem tarafindan alinmistir .alindigi tarihte Amasyadaki 4 arabadan biridir ve amasyada cok iyi taninmaktadir! 1960dan petrol kirizine kadar kulanilmis sonra petrol sikintisindan dolayi garaja cekilmis dedem tarafindan ! ve gecen seneye kadar yaklasik 20 kusur yildir balyalarin arasinda kalmisti bir aku aldim bujileri degistim yagini koydum ,10dk urastik calistirdik inanamadim! calisti! istanbulda solugu aldim ama motor istiyor !

      araba hala bizim uzerimiz kayitli olmaktadir ilk sahibiyiz yani! gecen sene istabula geittirdim motor istedigimden dolayi cok masrafli oldu! simdi Cifligimde yatiyor balyalarin arasinda KUZU 0 nemle birlikte!! nezamanki mezun olurum (elim para tutmaya basladigi zaman ) kuzuyu yeniden getiricem! birkac yapimasi gereken sey (MOtor kektifiye otomatik sankiman hidrolik dreksiyon disk frenbunlarin hepsini americadan topalamaya basladim zaten!!!!) var onlari yaptiktan sonra !

    • #8554
      piyu
      Anahtar yönetici

      diger mesaja cevap yazmıstım tekrar yazmayayım…

      düzeltme : siteniz degil “sitemiz” 😉

    • #8555
      Mustafa YÜKSEL
      Katılımcı

      sitemiz :D

      bizim arkadaşŸlar falan alışŸtı bahsederken yıllardır bizim sitede diye başŸlıyorum :d

      60 ın hasatasıyım zaten bide elcamino nediyim allah ayırmasın..

      fotoları falan varmı bu arada görmek isterim

2 yanıt dizini görüntüleniyor
  • Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.