Ana Sayfa Forumlar Forumlar Başınızdan geçen ilginç olaylar S600 MERCEDESLE FANTEZı

5 yanıt dizini görüntüleniyor
  • Yazar
    Yazılar
    • #1059
      ismail ismail
      Katılımcı

      ArkadaşŸlar iki hafta önce izmite trans amla gidiyorum.Aracım 1995 model özel seri performans tuşŸu falan var.pazar sabah 9 civarı hava güzel sol şŸeridi kapatmışŸım solda giderken taaa uzaklarda bir siyah mercedes gördüm solu kapatmışŸ millet paso yol veriyor ben yaklaşŸtım ama şŸöle yüz metre kadar geriden gidiyorum yeni kasa S600 mercedes ama 210 civarı gidiyorum adam gaza geldi arayı az açtı ben daha yaklaşŸtım millet yol veriyor paso ona havaya girdi tabi trans am geldi geçemiyor iki dakka kadar sürdü bende yeter dedim adamı çok mutlu ettim artık haddini bilsin diye abartmıyorum gaza az daha yüklendim hemen aracın kıçında adamın egsozundan gazı görüyorum köklemişŸ belli ama yemedi tabi geçti sağa bende soldan bastım geçtim.Şimdi bu arabam yaktığı yakıtın hakkını veriyor helal olsun.Bide aracı geçtiğimde benim ibre sona dayanmışŸtı devirde 5000 civarıydı daha bassamda giderdi sanıyorum 250 falandı.Arabamı bir kez daha takdir ettim.Arabamı çok seviyorum :)

    • #15128
      zimazima
      Katılımcı

      öyle araba sevilmezmi :)

    • #15140
      Mustafa YÜKSEL
      Katılımcı

      :) kazasız belasız keyifli günlerde kullanman dileğiyle

    • #15129
      Tümer ARCAN
      Katılımcı

      Forever MUSCLE YEEEEHAAAAAAAAA !!!

    • #15130
      Tümer ARCAN
      Katılımcı

      Bu arada benimde bi hikayem aklıma geldi.

      Bi arkadaşŸta bmw 320 cabrio var 96 kasa. Caddebostanda bi Navigator le ışŸıklarda durduk. ArkadaşŸ gazladı gitti adamla kapılmak için ama ben direk bmw tribününe sızmışŸ Amerikan fanatiği gibi davrandım.

      Adam biraz bekledikten sonra arkadan gaza basmaya başŸladı. Yanımızdan v8 çığlıkları arasında bi geçişŸi vardı ki dillere destan. Bende tutamadım kendimi bi bağardım v8 in gücü işŸteee diye sloganlar atıyorum resmen. ArkadaşŸ zaten tokatlanmışŸ hemde bir suv tarafından(ağırlık açısından beklemediği bi olaydı)

      Bana bi bozuk attı, hoşŸuna mı gitti falan diyo çok pis gurur yaptı. Yüzü çok komikti. Baya bozuldu. Arabadan indiricekti az kalsın!

      LJok mu hoşŸuna gitti sorusuna cevabım daha da beterdi ; dedimki " Bu araba değil senin babamın olsa genede amerikan dedim.sana yada babama farketmez amerikan koyunca ben bi çeşŸit orgazm yaşŸıyorum dedim. Baktım çocuk bembeyaz, tamam kapayalım bu konuyu dedi B)

    • #15131
      burak ay
      Katılımcı

      daha yolu var daha cevirir kadranı merak etme:) de otoban dışŸında s600 gazdan cekmeden viraj dönerken bizimkilerin kıçı başŸı oynamaya başŸlıo:(

5 yanıt dizini görüntüleniyor
  • Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.