Ana Sayfa Forumlar Forumlar Forum Hakkında ACıL YARDIM ÜYELı?ıM SıLıNMı?!! :(

4 yanıt dizini görüntüleniyor
  • Yazar
    Yazılar
    • #1031
      Tümer ARCAN
      Katılımcı

      aha

    • #15013
      piyu
      Anahtar yönetici

      Tumer soldaki " Irtibat " isimli linke tikladiktan sonra ;

      – Silinen uye adin
      – Silinen email adresin

      bu bilgileri yazarak bize ulasirsan hesabinla ilgili sana en kisa zamanda yardimci olmaya calisiriz.

    • #15014
      Tümer ARCAN
      Katılımcı

      Klasik impala ssler az sayıda olduğu için pahallı sanırım.Belki normal impala alıp big block takmak ortaya daha ucuz ve zevkli bir araç çıkartabilir.Yine de bu konuda uzman olan, piyasayı bilen biri daha çok yardımcı olur.

    • #15015
      Tümer ARCAN
      Katılımcı

      ben zaten size bu konuda 2 defa belki 3 defa mail attım.bu konuya da 2. defa cevap veriyorum ama 1.yazım çıkmamışŸ.ilkinde de başŸlıktan sonra altına yazmışŸtım "amerikandelisi" diye ama sadece konu bşŸlığı çıkmışŸ yine yazdıklarım çıkmamışŸ.herhalde güncellemeden kaynaklı bi problem.ama maillerimin ulaşŸmışŸ olması lazım.bana mail atmadınız.şŸöle bi sorun var.3.defa yazıyorum.nickim amerikandelisi.yalnız ben 2003 te falan üye olmuşŸtum siteye ve o zaman kullandığım mail adresimi hiç ama hiç hatırlamıyorum.sonradan hesabımdaki bölüme yeni mailimi yazıp yazmadığımı da hatırlamıyorum.mailim tumerarcan@hotmail.com ben belki, ayrıca kayıp parola kısmını tıklayıp mailimi yazdığım zaman böyle bir kullanıcı adı bulunamadı diyor.bunu ilk konuyu açarken de yazmışŸtım ama çıkmamışŸ.:S yeniden kendi nickimle kayıt açmak ta istemiyorum. çünki busefer de üyelik tarihi falan gibi şŸeyler sıfırlanıcak.sizden yanıt bekliyorum. saygılar…

    • #15016
      Tümer ARCAN
      Katılımcı

      forumlar sonunda açılmışŸ.hepimize hayırlı olsun.adminlere de teşŸekkür ederim üyelikteki problemimle ilgili.biraz sabırsız davranmışŸ olabilirim belki, beni mazur görün.tekrardan teşŸekkür ederim iyi çalışŸmalar!

4 yanıt dizini görüntüleniyor
  • Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.