Ana Sayfa Forumlar Forumlar Forum Hakkında Sitemize nasıl destek verebilirsiniz?

0 yanıt dizini görüntüleniyor
  • Yazar
    Yazılar
    • #110
      piyu
      Anahtar yönetici

      Selamlar,

      Sitemiz ziyaretçilerimizin ve üyelerimizin de görebildiğŸi üzere tümüyle ücretsiz olup sadece bazı bölümlerde gene ücretsiz olan üyelik kaydı gerekmektedir. Bundan amaç sadece 2 dakika duracak kişŸi ile gerçekten siteye ilgili gösteren kişŸilerin birbirinden ayrılabilmesi amacıyladır.

      Sitemiz ve sitemiz adı altında yaptığŸımız bazı aktiviteler bir kişŸi veya kuruluşŸun maddi desteğŸi olmadan yapılabilecek işŸler değŸildir. Bu aktivitelerin oluşŸması şŸuan için çok az kişŸinin desteğŸi ile gerçekleşŸmektedir.

      EğŸer sizde sitemizi ziyaret ediyor, yazıları okuyor ve en ufak dahi bilgi alabiliyorsanız, sitemiz girişŸinde ve şŸuanda yazıların en alt bölümünde bulunan(daha sonra Forum’ların en alt bölümünde de yer alacaktır) “Google Reklamları”na tıklamanız size [b:edee794827]herhangi bir maddi yük getirmeden[/b:edee794827] sitemize destek olacaktır. (Ip kontrolü yapıldığŸından bir bağŸlantı sırasında çok fazla tıklamanızın extra bir yararı olmayacaktır)

      Bunun dışŸından düzenlediğŸimiz Drag YarışŸlarına yarışŸmacı veya seyirci olarak katılmanız, hazırladığŸımız T-shirt ve VCD’leri satınalmanızda sitemize destek olacaktır.

      Sizlerden gelen bu destek sayesinde sitemizi genişŸletebilecek, daha çok bilgiyi, foto ve videoyu ekleyebileceğŸiz.

      Destek veren herkese teşŸekkürler

0 yanıt dizini görüntüleniyor
  • Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.