Ana Sayfa Forumlar Forumlar Forum Hakkında Lütfen mesaj atmadan önce bu bölümü okuyunuz.

  • Bu konu 3 yanıt içerir, 1 izleyen vardır ve en son 18 yıl önce piyu tarafından güncellenmiştir.
3 yanıt dizini görüntüleniyor
  • Yazar
    Yazılar
    • #43
      piyu
      Anahtar yönetici

      Selamlar,

      Forum’umuz yeni açılmasına rağŸmen tüm web sitelerinde bulunan Forum’larda kullanılan ve dikkat edilmesi gereken noktaları belirtmek istiyorum.

      *Genel yazışŸma, saygı ve ahlak kurallarına dikkat ediniz.

      *Bir soru sormadan önce Forum’larımıza benzer bir soru sorulup sorulmadığŸını kontrol ediniz. Aynı sorunun sorulmuşŸ olması halinde verilen cevaplarıda incelerek sorunuza cevap olup olamayacağŸını kontrol ediniz. Bu sayede hem zaman kazanacak hemde gereksiz konu ve mesaj trafiğŸi de yaratmamışŸ olacaksınız.

      *Forum’larımız farklı bölümlerden oluşŸmaktadır. Sormayı düşŸünüdüğŸünüz soru veya konuşŸmayı isteidğŸiniz konuyu ilgili bölüme atmanız halinde Forum’larımızın düzeni sağŸlanabilecektir. İlgisiz yerlere atmanız halinde mesajlarınız olabilirse uygun bölüme taşŸınacak fakat büyük bir ihtimallede silinecektir.

      *Cevap verilmeyen konular Forum yöneticilerimiz tarafından sürekli kontrol edilmekte ve öncelikli olarak cevaplandırılmaktadır. Mesajızının konu bölümüne “ACİL….” “???!!!!?!?!?” “YARDIM…” yazmanız halinde mesajınız silinecektir. Bunun yerine sorununuzu kısaca açıklayan “Klimamı açtığŸımda rölantim düşŸüyor” şŸeklinde açıklayıcı bir konu yazmanız çok daha hızlı cevap almanızı sağŸlayacaktır.

      Şimdilik hatırlatmak istediklerim bundan ibarettir. Dikkatinizi çekmemiz gereken konular olduğŸundan tekrar bildirilecektir.

      Yukarıda açıklanan konulara dikkat ettiğŸiniz ve Forum’larımızı temiz tuttuğŸunuz için teşŸekkürler

    • #1533
      piyu
      Anahtar yönetici

      Forum’larımızın gelişŸmesi neticesinde gene erken bir önlem olarak bazı uyarılar eklemek istiyorum. Bu kurallara uymayan mesajlar maalesef düzenlenecek veya silinecektir.

      1. ǜyelerimiz yazışŸmalar sırasında kendilerine ait veya üye oldukları sitelerle ilgili konuşŸma ve yazışŸma yapmamalıdırlar.

      2. Sitemizde tanıtılmasını istediğŸiniz internet sitenizi Admin’e ait mail adresine iletmeniz halinde (eğŸer uygun ise) Site ıncelemesi bölümüne eklenecektir.

      3. Forum’larımızda araba satmak veya almak ile ilgili hiçbir yazışŸma yapılmayacaktır. Zaten hali hazırda hem Satılık hemde Aranan Araba ilan tahtalarımız mevcut, dilediğŸiniz kadar ilanı bu bölümlere bırakabilirsiniz. EğŸer arabanızla ilgileneceğŸiniz bir olduğŸunu düşŸünüyorsanız ona PM (ǖzel Mesaj atarak ilanınız hakkında bilgi verebilirsiniz)

      4. ılgili konu altına atılmayan mesajlar ya ilgili konusuna taşŸınacak ya da maalesef silinecektir. Lütfen mesaj atmadan önce hangi bölümle daha ilgili olduğŸuna bakıp öyle gönderin, ya da tam olarak tespit edemiyorsanız Sohbet (Konu Sınırlamasız) bölümüne gönderiniz.

      Tüm hatırlatmalar Forum’larımızın daha keyifli ve daha bilgi dolu olması içindir, lütfen dikkatle okuyup, uygun davranınız.

      GösterdiğŸiniz ilgi ve destek için teşŸekkür ederiz.

    • #1534
      piyu
      Anahtar yönetici

      Kısa Açıklama

      Goodmiles nickli uyemiz tarafından gönderilen ve diger arkadaslar tarafından cevaplanan konu ve bazı mesajlar silinmişŸtir.

      Asperformans firması ile işŸbirliğinde olmamız sebebi ile benzer işŸalanından gelen tanıtım yazılarına maalesef sitemiz forumlarında yer veremiyoruz.

      Konuyu tüm üyelerimizin ve özellikle Goodmiles’ın anlayışŸla karşŸılayacağını umut ediyoruz.

    • #1535
      piyu
      Anahtar yönetici

      “cceylan” Forum Kurallarına uygun davranmadığından mesajı silinmişŸ ve üyeliği bloke edilmişŸtir.

      Forum’a girerek mesaj atan üyeleri üstteki yazıları tekrar okumasını ve dikkat edilmesini rica ederim.

3 yanıt dizini görüntüleniyor
  • Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.