Ana Sayfa Forumlar Forumlar Forum Hakkında Garagda yatan ford tourino 4 kapi yardim

3 yanıt dizini görüntüleniyor
  • Yazar
    Yazılar
    • #55
      DogacHH
      Katılımcı

      Selam Arkadaslar,

      bende bir ford gran tourino var 1974 model, toplamak istiyorum, imkan olur mu?
      yedek paracalari nerden bulabilirim.

      araba suan Gaziantepǂ´de

    • #1621
      Mustafa YÜKSEL
      Katılımcı

      ankarada olsa tanıdıklardan araşŸtırırdım ama uzak..
      piyu (site yöneticisi) seni “vip speed” e yönlendirebilir..
      bi araşŸtırıp tekrar yazıcam

    • #1622
      piyu
      Anahtar yönetici

      DogacHH selam,

      Toplamaktan kastın, komple bir restorasyon ise 1.HarcayacağŸın para çok olur 2.iyi restorasyon yapacak bir usta bulman lazım 3.uzun zaman lazım… yok hayır ben sadece biraz toparlayıp binebilmek istiyorum dersen o zaman herhangi bir ustada (tanıdık olması avantajına olacaktır) kaporta/boya işŸlerini hallettirmen, mekanik aksamlarınıda komple gozden gecirtip gerekli parcaları maddi gucun yettiğŸi oranda değŸistirmen gerekir.

      Arabanın 4 kapı olması sebebi ile amerikan olma degerinin (yada varsa manevi degeri) haricinde yuksek bir degeri maalesef ki yok. Cokta özel bir üretimde değŸil, en azından coupe olsaydı cok daha degerli olurdu.

      tempest’ın soyledigi gibi sitemizin sponsoru ve yakın tanıdıgım http://www.VipSpeed.com sana tüm parça ihtiyaçlarında ve restorasyon ihtiyaçlarında yardımcı olacaktır.

      Gaziantep ile maalesef henüz bir bağŸlantımız yok. Ama bu mesajı okuyan herhangi bir üyemiz varsa belki sana yardımcı olabilir.

      Arabanın fotoları varsa, ileride hazırlayacağŸım Türkiye’deki Amerikanlar bölümüne ekleyebilirim. Hikayesi, teknik özellikleri ve fotolarını webmaster@amerikanaraba.com e-mail adresine atabilirsen enfes olur.

      GörüşŸmek üzere

    • #1623
      Mustafa YÜKSEL
      Katılımcı

      aile dostumuz 67 biscayne yi (4kapı) spor-pickup yapmamızı önermişŸti ankarada bitane 60 varmışŸ spor pickup(sonradan yapılmışŸ)…
      ben istemişŸtim ama maddi olaylar yüzünden sattık arabayı denemek istersen bi düşŸün araşŸtırıyorum (vize haftası uzun sürebilir 1 hafta kadar) öğŸrendiklerimi aktarıcam …

      💡

3 yanıt dizini görüntüleniyor
  • Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.