7 yanıt dizini görüntüleniyor
  • Yazar
    Yazılar
    • #225
      cceylan
      Katılımcı

      Merhaba arkadaşŸlar,
      22 mayısda 4. amerikan otomobil şŸenliğŸimiz var, Avcılar deniz kıyısında genişŸ bir alanda mangal partisi yapıyoruz. Saat 11 de altunizade boğŸaziçi köprüsü girişŸinde toplanıyoruz. Ve saat 12 gibi avcılarda olacağŸız. Alanda yaklaşŸık 20 masalık bir çay bahçeside var. ama adı üstünde mangal partisi. Herkes mangalını kapsın gelsin. Ayrıca aracını satmak isteyen, almak isteyen, elinde yedek parça olan parçalarınıda alsın gelsin. amerikan oto sever herkesi bu partiye bakliyoruz. YaklaşŸık 100 araçın katılımını bekliyoruz.

    • #4081
      Szopen
      Katılımcı

      22 Mayısta ordayız Cihan abi. Ayrıca başŸka sitelerden daha önceki şŸenliklere gelmemişŸ birkaç amerikan sahibinide şŸenlikler konusunda bilgilendirdim umarım gelirler…

    • #4082
      cceylan
      Katılımcı

      valla kaan kimse gelmesede baban gelse bize yeter. Çok seviyorum babanı ve günlerce konuşŸsa onu dinliyebilirim. Bu sefer hiç daha önce katılmamışŸ arabalarda gelecek ve farklı bir organizasyon olacak.

    • #4083
      impala_SS
      Katılımcı

      Cihan Klasikoto.org üyesi olarak seni uğŸraslarından ve azminden dolayı tebrik ediyorum.Umarım senlik istediğŸimi
      z gibi olur:)

      61 DC 178

    • #4084
      cceylan
      Katılımcı

      ǖncelikle doğŸan samimiyetimize dayanarak bazı şŸeyler yazmak istiyorum, umarım yanlışŸ cümleler kurmam. ǖncelikle bizim düzenlemişŸ olduğŸumuz organizasyonlar basın tarafından büyük ilgi çıkıyor. Neredeyse bütün tv kanallarının ana haber bülteninde, gazetelerde çıkıyor. AbartmadığŸımı bizim sitenin (www.klasikoto.org) basın bölümünde görebilirsin. Hepsinin ispatı orada var. Biz ayrı tür organizasyonlar yapsakta sonuçta amerikan arabaları ile ilgileniyoruz. Bu sebeple öncelikle senin bir şŸekilde bu organizasyona katılmanı tavsiye ederim. Orda gerekirse broşŸürler dağŸıtmanı, bir afişŸ asmanı, katılanlarla tanışŸıp sohbet etmeni tavsiye ediyorum. ınan bana 22 mayıs akşŸamı bütün tv kanallarında ve aynı hafta içinde bir çok gazete de bu organizasyondan bahsedileceğŸini göreceksin. Birlikten kuvvet doğŸar.

    • #4085
      Mustafa YÜKSEL
      Katılımcı

      çok iyi fikir aslında hoşŸuma gitti … piyu sen ne düşŸünüyosun bence yapmalısın

    • #4086
      piyu
      Anahtar yönetici

      istiyorum…amerikan ayarlıyorum… umarım gelebilirim (ama yogunlugumu anlayın herseye yetismeye calısıyorum… 😥 )

    • #4087
      impala_SS
      Katılımcı

      Sayın Ameriakanaraba.com üyeleri ve Admin arkadaslarım.Biz Amerikanlarımız 22 Mayista Avcilarda topluyoruz.Nasilki Drag ta beraberdik,erminimö senlikte de beraber oluruz.Hepini bu güzel ortama,bekliyoruz.Klasikoto.org

7 yanıt dizini görüntüleniyor
  • Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.