Ana Sayfa Forumlar Forumlar Güncel olaylar ARMAGEDDON – 700+ HP NOS(LU) CAMARO

21 yanıt dizini görüntüleniyor
  • Yazar
    Yazılar
    • #230
      faceless
      Katılımcı

      Chevrolet Camaro 1998

      [color=red:da611c7cdd]Modifikasyon…..:[/color:da611c7cdd]
      TNT Wet Nitrous Kit, LS1 F-body, F2 Kit Jettable from 100-350 RWHP – NOS bottle heater; NOS tüpü ısıtıcısı – Racetronix Fuel System wişŸ 255 LPH High-Pressure Walbro Fuel Pump and Series II Plug-&-Play Wiring Harness; yüksek kapasiteli benzin pompa sistemi – LS1 Timing Tuner & Nitrous Controller; Nos sisteminden maksimum verimi almak için ateşŸlemeyi ve ayrıca püskürtmenin hangi devirler arası aktive olacağŸını kontrol eden sistem – Autometer C2 Benzin basınç göstergesi – Diamond Pistons forged pistonlar – Lunati Pro Mod forged piston kolları – Diamond Pistons segmanlar – Blueprint uygulanmışŸ motor – Araç spesifikasyonlarına göre custom hazırlanmışŸ beyin yazılımı – Thunder Racing egzantrik kiti – Manley Performance subaplar – Comp Cams subap yayları – Comp Cams titanyum yay şŸapkaları – Thunder Racing subap iticileri – port polish uygulanan, taşŸlanmışŸ, subap yuvaları büyütülmüşŸ silindir kapakları – port polish uygulanmışŸ gaz kelebeğŸi – ARP LS1 Hex Head Bolt kit – NGK TR6 bujiler – MSD Ignition 8.5mm buji kabloları – Hypertech 160 F termostat – Thunder Racing Modified LS6 yağŸ pompası – GM valve steam seals – Federal Mogul main bearing set – Federal Mogul Rod bearing set – JWIS egzantrik zinciri – ASP Harmonic Balancer Krank kasnağŸı – ARP LS1 Harmonic Balancer kayışŸ kiti – MAC seramik headers ve off-road y-pipe – Quick Time Performance cut-out; elektrik kumandalı vanalı egzoz kiti – SLP air lid – MSD rpm activated window switch – K&N kutu içi hava filitresi – T56 6 ileri manuel, güçlendirilmişŸ Dodge Viper şŸanzıman uygulaması – Pro 5.0 shifter wişŸ short shifter package – Strange gears 3.73 ayna mahruti – SPEC Stage 3 X-pad ceramic / carbon hybrid debriyaj kiti – hafifletilmişŸ volan – Bilstein heavy duty amortisörler – Power Stop slotted fren diskleri – Hawk fren balataları – 18 inch Kosei jantlar – 245/40/18 – 285/35/18 Toyo Proxes T1 – S lastikler – Xenon HID kiti – Xenon polyureşŸane body kit – Park sensörü –

    • #4188
      faceless
      Katılımcı

      [img:9601a23cc0]http://img92.echo.cx/img92/3513/adsz7nn.jpg[/img:9601a23cc0]
      [img:9601a23cc0]http://img92.echo.cx/img92/1635/adsz17nk.jpg[/img:9601a23cc0]
      [img:9601a23cc0]http://img92.echo.cx/img92/520/adsz57du.jpg[/img:9601a23cc0]
      [img:9601a23cc0]http://img78.echo.cx/img78/6421/adsz49hu.jpg[/img:9601a23cc0]
      [img:9601a23cc0]http://img78.echo.cx/img78/3769/adsz38bk.jpg[/img:9601a23cc0]
      Armegeddon Masallah diyorum baska bisey demiyorum…!! Bence harika bi is cikartmissiniz.Allah iyi günlerde kullanmak nasip etsin.Ayrica arkadasimiz suanda asker..Hayirli teskereler…En kisa zamanda Sevdiklerine kavusman dilegiyle.. ❗

    • #4189
      Anonim
      Ziyaretçi

      Bir şŸeye dikkatinizi çekmek isterim seramik headers bunu herkez yapmıyor arabasına. Genelde yarışŸ arabalarında oluyor ve çok fazla güç alınıyor sonuçta soğŸuk duruyor egzos boruları ben arkadaşŸ’ı tebrik ederim çok bilgili bir biçimde modifiye edilmişŸ.Ama maliyet’i çok tutmuşŸtur :)

    • #4190
      atay
      Katılımcı

      araç kimin anlamadim?

    • #4191
      faceless
      Katılımcı

      Araç Armegeddon (Armagan) isminde bi arkadasimizin Atay…

    • #4192
      atay
      Katılımcı

      soru:
      1)kaç beygir NOS basıyor
      2)Silindir kapağŸina Port ve Polish uygulamasini kim yapmişŸ? CNC tezgahı var ı? Flow bench’i var mı?

    • #4193
      Burcak
      Katılımcı

      port polish elde yapilir ancak, bu is icin cnc kullanilmaz ki.
      Guzel port polish yapan biyer varsa faydali olur gercekten, ama isin kotu yani adamin isi ne kadar iyi yaptigini anlamak biraz zor.

    • #4194
      atay
      Katılımcı

      [quote:c56399ef0f=”Burcak”]port polish elde yapilir ancak, bu is icin cnc kullanilmaz ki.
      .[/quote:c56399ef0f]
      allah allah. Cnc tezgah şŸart. ışŸte malesef ülkemizde sayısı az olan cncler zaten bu işŸlerde kullanılmıyor.
      Şimdi bir örnek vericem daha rahat anlayabilirsin. Diyelim bir usta kapağŸa porting işŸlemi uyguladı eliyle.Peki bütün portlara aynı oranda port ettiğŸine nasıl emin olacak?cnc ile emin olzcak ;)

    • #4195
      ozz
      Katılımcı

      atay abi inanln yazdlklarlnlzdan bisey anlamadlm, umarlm zamanla biraz biseyler ogreniriz.. valla googleda bi sorc yapmak lazlm galiba ;)

    • #4196
      chevyman
      Katılımcı

      Atay sana katılıyorum cnc kullanmadan ölçüyü eşŸit olarak tutturamassın elle yapılması usta ne kadar iyi olursa olsun mümkün değŸil. hatta dediğŸin gibi bu işŸlemi yapacak cnc tezgahı da piyasada yok denebilir özellikleri itibariyle

    • #4197
      faceless
      Katılımcı

      Size bu arabanin moviesini vereyim..

      http://rapidshare.de/files/1715057/Armrpm.3gp.html

      yukardaki linke giriyorsunuz.. Altta free yazan yere tikliyorsunuz.. ve dosyayi indirin. (Yalniz uzantisi 3gp oldugu icin nokianin programi olmasi gerek makinanizda) o program icinde http://www.inndir.com/inndir.php?id=26076 girin buradan programi indirin… program acilinca yukarida file var ona tiklayin add aciliyor dosyayi bulun tiklayin üstüne acilir… :) + Nos acilmadan hali bu…

    • #4198
      piyu
      Anahtar yönetici

      cok guzel gidiyor… 👿

    • #4199
      gtagucu
      Katılımcı

      O ne biçim basma öyle yaa kadran patlicak nerdeyse :D

      EskişŸehir yolundamı çekilmişŸ bu?

    • #4200
      Chevy_Killer_89
      Katılımcı

      Makine ucuyor bee…
      Homurtusu cok guzel 😈
      eee ne de olsa CAMARO.
      __________________________
      ROCK CHEVY

    • #4201
      Pontiac301
      Katılımcı

      mal tamam….kazasız belasız kullanman dileğŸiyle….

    • #4202
      DiamonD
      Katılımcı

      Tek kelimeyle mükemmel araba yaw.Süper bi alet.ıi kullanman dileğŸiyle…

    • #4203
      Mustafa YÜKSEL
      Katılımcı

      iyi hoşŸ ama bu playeri beyenmedim

    • #4204
      Qurny
      Katılımcı

      oldukça saglam bir arac..
      Kazasız belasız sürüsler dilerim..

    • #4205
      Burcak
      Katılımcı

      [quote:d3e574f8ad=”atay”][quote:d3e574f8ad=”Burcak”]port polish elde yapilir ancak, bu is icin cnc kullanilmaz ki.
      .[/quote:d3e574f8ad]
      allah allah. Cnc tezgah şŸart. ışŸte malesef ülkemizde sayısı az olan cncler zaten bu işŸlerde kullanılmıyor.
      Şimdi bir örnek vericem daha rahat anlayabilirsin. Diyelim bir usta kapağŸa porting işŸlemi uyguladı eliyle.Peki bütün portlara aynı oranda port ettiğŸine nasıl emin olacak?cnc ile emin olzcak ;)[/quote:d3e574f8ad]

      Combustion chamberdaki gibi gibi icine sivi doldurarak vs az cok esitlenebilinir. Bu isleri anlatan siteler vardi. Ben daha cok elde yapildigini okudum.
      Ama cyl head’i tasarlayan firmalarda port ic yuzeylerinin modeli olacagindan bunu cnc’ye verip taslama/polish vs yaptirmak buyuk bir mesele degil, ama bizdeki gibi elde hicbir data olmadan bunu yapmak imkansiz gibi.
      Veya Amerika’da bu olay oldukca yaygin oldugundan cnc tezgahcilarinda cesitli headlere gore hazir programlar olabilir. Ama buradaki gibi kirkyilda bir isleyecegi bir head icin tezgahcinin program arama bulma veya hazirlama isiyle ugrasmasi haliyle mantikli degil, yapsa bile anormal bir fiyat cikar ortaya.

      Yani sonucta biz ancak elle takilabiliriz. :D

    • #4206
      Armageddon
      Katılımcı

      Merhaba arkadaşŸlar :) Burak arkadaşŸıma öncelikle bu aracın özelliklerini sizlerle paylaşŸtığŸı için teşŸekkür ederim. Araç benim ve 1.5 yıl gibi bir sürede yazılı modifikasyonları gerçekleşŸtirdik. Ne yazık ki zamanım kısıtlı olduğŸundan şŸu an fazla yazamayacağŸım (şŸu an yasak olmasına rağŸmen netteyim çünkü ve saat burası için geç oldu), ama şŸunu söyleyebilirim ki araç Mert ǖnengüt’ün imzasını taşŸımaktadır (Parçalar genelde Thunder Racing’den alınmışŸtır). 1.5 yıl boyunca her türlü sorumda yol göstericim olmuşŸtur ve gerçekten çok emek harcandı bu araca, Mert abiye buradan bir kez daha teşŸekkür ediyorum. Yapılan işŸlemlerin Türkiye’de en iyi yapılabilecek yerlerden bazılarında yapıldığŸına emin olabilirsiniz :)

      Şu an 150 RWHP nos basıyorum ve onu da kırk yılda bir.

      Bu arada modifikasyonlara NOS Remote Bottle Opener ve Autometer C2 digital Nitrous pressure gauge ekleyebiliriz.

      Yorumlar için teşŸekkürler :)

      Zaman buldukça uğŸramaya ve yazmaya çalışŸırım gerçekten güzel bir site, tanışŸtığŸımıza memnun oldum :)

    • #4207
      faceless
      Katılımcı

      Sagolasin Armagan :)

      Ayrica 29 Mayista senide aramizda görmek istiyoruz..!! Gerçi daha önce konusmustuk ama hani olduda planlarda degisiklik oldu kesinlikle ve kesinlikle bekliyorum….!!

    • #4208
      Black97
      Katılımcı

      [quote:03b164f2f8=”atay”][quote:03b164f2f8=”Burcak”]port polish elde yapilir ancak, bu is icin cnc kullanilmaz ki.
      .[/quote:03b164f2f8]
      allah allah. Cnc tezgah şŸart. ışŸte malesef ülkemizde sayısı az olan cncler zaten bu işŸlerde kullanılmıyor.
      Şimdi bir örnek vericem daha rahat anlayabilirsin. Diyelim bir usta kapağŸa porting işŸlemi uyguladı eliyle.Peki bütün portlara aynı oranda port ettiğŸine nasıl emin olacak?cnc ile emin olzcak ;)[/quote:03b164f2f8]

      CNC tezgahı şŸart değŸil.. Amerikada en iyi porting yapan yerler (Lloyd,Advanced Induction… ) bu işŸi hand porting şŸeklinde yapıyorlar.. CNC porting genellikle silindir kapaklarını satın aldığŸınız yerlerin sunduğŸu porting stili.. ǖrneğŸin AFR (Air Flow Research) silindir kapaklarını CNC porting yapıyor,buna karşŸın bir çok kişŸi oradan AFR kapakları porte edilmemişŸ şŸekilde alıp, az evvel yazdığŸım (Lloyd,Advanced Induction) en kaliteli 2 hand porting şŸirketlerinden birine götürüp kapakların portingini valvetrain’ini orada yaptırıyorlar..
      –Benim 210cc AFR kapaklarım %100 CNC stil olacak,eğŸer USA’da olsaydım AFR’den kapakları BARE (hiçbir işŸlem görmemişŸ) şŸekilde alıp porting konusunda uzmanlaşŸmışŸ şŸirketlerden birine götürürdüm fakat bu elimde olan bişŸey değŸil..
      -ArmağŸan’ın kapakları istanbul’un en iyi rektifiyecisinin elinden geçti.. Flow number’larını bilmiyorum ama eminim ki günlük kullanılabilecek en iyi rakamları veriyordur..

21 yanıt dizini görüntüleniyor
  • Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.