Ana Sayfa › Forumlar › Forumlar › Güncel olaylar › ATAMIZA YAPILAN ÇıRKıN SALDIRIYI KINAYALIM
- Bu konu 6 yanıt içerir, 6 izleyen vardır ve en son 18 yıl 7 ay önce
umitkarabodrum tarafından güncellenmiştir.
-
YazarYazılar
-
-
4 Mart 2007: 04:26 #886
-aLicaN-
KatılımcıKENDıNı BıLMEZ Bı MALESEF BELEDıYE BAŞKANLARIMIZDAN BıRıNıN ATAMIZA KARŞI SÇYLEDıÐı KONUŞTUÐU ÇıRKıN SÇZLERE SESSıZ KALMAMALIYIZ BUYRUN HEP BERABER TEPKıMıZı OY VEREREK DıLE GETıRELıM
[img]http://www.hurriyet.com.tr/gundem/6054107.asp?m=1&gid=112&srid=3601&oid=1[/img] http://www.hurriyet.com.tr/gundem/6054107.asp?m=1&gid=112&srid=3601&oid=1 -
4 Mart 2007: 12:12 #12340
Mustafa YÜKSEL
Katılımcıaslında siyaset tartışmayı sevmiyorum ama büyük saygısızlık, Çzellikle bahsi geçen Mustafa Kemal ise insan ister istemez aşağılamaya çalışanlara kin duyuyor.
-
5 Mart 2007: 04:24 #12341
burning_tires
Katılımcıyazık valla ne diyim… sinir bozucu durumlar bunlar…
-
5 Mart 2007: 05:56 #12342
illetyus
KatılımcıUstad bizlerden cok once bunun gibilere soylenecek seyi layiki ile soylemis, bize tekrar edip hatirlamak kaliyor….
ısgaldeki hali sakin unutma
atatürk’e dil uzatma sebepsiz
sen anandan yine çikardin amma
baban kimdi bilemezdin serefsiz.
NEYZEN TEVFIK
Not Siirin son dortlugudur. -
6 Mart 2007: 12:32 #12343
burning_tires
Katılımcıatamıza dil uzatanlara kapak olsun bu dörtlük…
-
11 Mart 2007: 13:31 #12344
sschevyss
Katılımcısavaş zamanında dahi bi milletin gururunu incitmemeyi düşünen, yere serilen bayrağı kaldırtarak üstünden geçmeyen atama yapılan bu tebiyesizliği tepki bile veremedim duyduğumda, ama aklıma kısa bi hikaye geldi hemen;
bir küçük kız babasını evde bekliyor babası geldiğinde bakıyorki paçası yırtılmış, küçük kız hemen soruyor baba paçana nodu niye yırtıldı, babas da diyor köpek saldırdı ve paçamı ısırdı, küçük kız hemen hiddetle cevap veriyor; peki baba sen nye onu ısırmadın, baba biraz tebessüm ederek cevap veriyor, o beni ısırırsa ağzı pisleenmez, ama ben onu ısırırsam, O KÇPEK benim ağzım pisleniritle t olmaya gerek allahtan şeref fukaraları…
özür dilerim bende amacını aşan bi laf ettim diyeyimde utanmadan sayın başkan gibi 😈
-
11 Nisan 2007: 14:49 #12345
umitkarabodrum
Katılımcıterbiyesiz lik ya ne biçim bir insan bu ya
-
-
YazarYazılar
- Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.