Ana Sayfa Forumlar Istekleriniz UYELER ICIN STICKER

1 yanıt dizini görüntüleniyor
  • Yazar
    Yazılar
    • #91
      utkuutku
      Katılımcı

      SELAM MILLET…
      UZUN ZAMANDIR TAKIPTEYIM AMA BISI YAZMAMISTIM DAHA ONCE…
      BENCE AMERIKANARABA.COM LOGOSUNU STICKER YAPTIRIP UYELERE UCRET KARSILIGI YOLLAYABILIRSINIZ
      BUNLARI ARACLARIMIZA YAPISTIRABILIRIZ. DIGER UFAK HACIMLI SIVRISINEK ARABA KULUPLERININ YANINDA BIZIMDE BIR ORGANIZASYONUMUZ VAR DERIZ.
      BEN ANKARA’DA BOYLE GEZMEKTEN ZEVK DUYARIM.

    • #1999
      piyu
      Anahtar yönetici

      Utku selam,

      Sitemiz 1999 yılından beri aktif fakat 2001 yılından beri AmerikanAraba.com domaini ile hizmet veriyor. Bu kadar zaman içerisinde site ziyaretçilerimizden herhangi bir ücret talep etmedik fakat bu gibi genişŸ kapsamlı bir site’nin yönetimi, güncellenmesi, 1300+ fotolu bir galerinin oluşŸturulması çok fazla emek istiyor. Sitemize ufakta olsa gelir kazandıramak amacıyla düzenlediğŸimiz Drag YarışŸ’ına ait bir vcd hazırladık(ki fiyatı 5milyonTL gibi bedeldir) site ziyaretçilerimizden şŸuana kadar 1 veya 2 kişŸi satınaldı. Daha önceden yaptırdığŸımız t-shirtten ise 3 kişŸi satın aldı.

      Tabiki t-shirt ve vcd kalitesi profesyonel düzeyde değŸil ama sitemizin ücretsiz olarak devam edebilmesi için üyelerimizin destek vermesi gerekiyordu. Olsun gene bazı konulardaki prensiplerimizden ödün vermeden sitemizi gücümüzün yettiğŸi yere kadar devam ettireceğŸiz.

      (Kusura bakma uzun zamandır böyle birşŸey yazmak istiyordum, sna özel birşŸey tabiki değŸil)

      Sticker konusunda ise durum şŸu şŸekilde bu tip işŸlerde adete bağŸlı olarak fiyatlar cok değŸişŸiyor. Sadece 1 tane yaptırayım dersen onun tasarımı, hazırlanması çok pahalıya çıkar. Zamanı geldiğŸinde ücretsiz dağŸıtmayı istiyoruz fakat bu vcd ve tshirt’lerin satışŸı ile doğŸru orantılı. Vcd satışŸları iyi devam ediyor olsa ve herkes siteye destek olsa ücretsiz tshirt cekilisleri, stciker dagıtımları, aktivitelere katılımlar ve kampanyalar düzenlemek istiyoruz. Sonuç olarak yavaşŸ yavaşŸ ilerliyoruz, sanırım çokta uzun olmayan bir içerisinde stickerlarımızda olacak…

      İlgine teşŸekkürler. Umarım sitemize sen ve diğŸer üyelerimiz sahip çıkar…

1 yanıt dizini görüntüleniyor
  • Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.