Ana Sayfa Forumlar Forumlar Mağaza PONTIAC TRANS AM RAM AIR WS6 – Hurda Belgeli – ŞOK FİYAT

0 yanıt dizini görüntüleniyor
  • Yazar
    Yazılar
    • #1386
      cagri yilmaz
      Katılımcı

      1996 Pontiac Firebird Trans Am Ram Air ws6 Coupe- 4. jenerasyon

      5.7 litre (350 cui) V8 305 hp LT1 motor, orijinal fabrika çıkışı ram airli, 45,000’de, ws6 performans ve yol tutuşu paketli, otomatik, ilk günden bu güne hiç modifiye edilmemiş tamamen stok, t-top açılır cam tavanlı, 2+2 kişilk coupe, fabrika çıkışı 500 watt lık Monsoon müzik sistemi, deri döşeme, cruise control ve daha birçok özellik.

      Araç, 9 sene önce sağ tarafından hafif bir kaza yapmış ve bunun sonucunda sigortadan bedeli alınarak vergi tahakkuk etmemesi sebebiyle hurda belgesi alınıp trafikten çıkartılmıştır. Araç hurda belgeli olduğundan trafikte kullanılamaz. Aracın tamir işlemleri büyük bir özenle yapılmış olup hiçbir eksiği, sıkıntısı ve çalışmayan bir özelliği yoktur, ÇALIŞIR ve YÜRÜR durumdadır. Temsili resimde görülen aracın aynısı olup, tek eksiği t-top (cam tavan) parçalarıdır.

      Bu fiyata bu aracı almak isteyen;

      · *** Arabayı garajına çekip, sesiyle, görüntüsüyle ve gücüyle elinin altında böyle bir youngtimer tutabilir, çok güzel gösteri/teşhir aracı olarak kullanılabilir

      · *** GM 4L60-E kodlu 4 ileri Otomatik şanzımanı (en güçlü Amerikan otomatik şanzımanıdır) ve LT1 v8 güçlü motoru sayesinde drag ve drift yarışlarına sokulabilir (Arkaya alınacak 2 Mickey Thompson drag slick ile çok iddialı zaman çıkartır)

      · *** F-Body isimli GM platformunda üretilen araçlar olduğundan 1993-2002 yılları arasındaki tüm Camaro SS/Z28 ve Trans Am/Formula/Ram Air lere parçaları bire bir uyar, parça parça satılabilir/komple yedek olabilir.

      · *** 1984-1996 yılları arasında üretilen Corvette C4 ile motor, şanzıman, diferansiyel ve yürüyüş aksamı aynıdır, bu araçlara yedek olabilir.

      · *** Aracın motor ve şanzımanı başka bir araca aktarılabilir, kaporta parçaları ayrı ayrı satılabilir.

      Yakın zamanda ABD’ye gideceğim ve arabayla ilgilenmek için vaktim yok, bu yüzden satmaya karar verdim. Bir otomatik şanzıman parasına arabamı satıyorum. Bu haliyle ister alın bir kenara koyun, ister alın komple hurdacıya satın, ister parçalayın satın, isterseniz de yedek parça olarak kullanın. Kısacası artık vaktim yok ve çok cüzi bir rakama aracımı satıyorum. Orijinal ram airli ws6 bir Trans Am’in normal fiyatı 45-50,000 TL civarında iken şok fiyata bu fırsatı kaçırmayın!

      Aracın hiçbir vergi, pul vs. borcu bulunmamaktadır ve sorunsuz bir şekilde devri yapılabilir. Mantıklı takasları değerlendirebilirim.

      Detaylar için 0532 522 9957 deolu telden bana ulaşabilirsiniz.

      sahibinden ilan no: 93172206

0 yanıt dizini görüntüleniyor
  • Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.