Ana Sayfa Forumlar Teknik Motor (Engine) Dizel Motor ve Underdrive Pulley olayları

1 yanıt dizini görüntüleniyor
  • Yazar
    Yazılar
    • #420
      gtagucu
      Katılımcı

      ArkadaşŸlar arabama yeni motor bakıyorumda bu dizeller hakkında fikri olan varmı?

      Mesela GM’in big block turbo dizel motorları benim arabama uyarmı? Şanzımana falan?

      Acaba bu tip bir motor taksam hem az yakıp (100km.’de 5-6lt. falan) hemde sağlam gitme gibi bir durumum olabilirmi? (300bg güç ve hayvan gibi tork bayağı yeterli geldi bana)

      2. sorum olaraktan motoruma underdrive pulley takmayı düşŸünüyorum. 10bg civarı ekstra güç veriyor şŸeklinde açıklamaları var ürünlerin. Acaba gerçekten bu kadar güç verebiliyormu? Hiç bu tip pulley takıp kullanan varmı? Elektrik sistemine çok sorun çıkarıyormu?

    • #6923
      oldsmobile
      Katılımcı

      selam ben gene son mesajdan sonra bir baktim onla ilgili ama sanirim o duramax motoru Hummer3 denilen araca bile koyamiyorlarmis cunku hummer 3 denen aracin sasisi her ne kadar diger kardesleri kadar buyuk heybetli olmasada o duramax in torkunu her yonden kaldirmaz deniliyor sasisi.. 😮
      varin sizin dusunun artik sizin arac kaldirir mi kaldirmaz mi zaten o motor direkt olarak pick up kategorisinde gozukuyor goodwrench in sitesinde bakarsaniz… hatta ve hatta GM in full size pickup lari icin oneriliyor ancak…
      yani arabayi sasi takfiye etmek bile sanirim kurtarmaz gibi.. gonul isterki her amerikana bir duramax diesel takalim ama demek uymuyor ki (orda gozukuyor zaten)olmuyor birde simdi acamiyorum siteyi ama onla kullanilan sanziman 4L85 sanirim yanlis yazmis olabilirim..

1 yanıt dizini görüntüleniyor
  • Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.