Ana Sayfa Forumlar Forumlar Motorsporları Ne yarıştı ama…. (F1-Brezilya)

1 yanıt dizini görüntüleniyor
  • Yazar
    Yazılar
    • #759
      piyu
      Anahtar yönetici

      ınanılmaz keyif aldıgım süper bir yarıstı…

      Schumi gene muhtesemdi… lastik patlamasa 1.olacaktı, Alonso sampiyon olacaktı ama guzel bir veda olacaktı… bu sekilde daha bi guzel oldu… schumi raikonen’i gecerken koltuktan zıpladım… muşŸisti… nasıl bir tecrube, yetenek vs…..

      keske gitmese ama bu tip adamlar demeden once iyi planlarlar ve geri donmezler…

      bu arada Massa’da süper adam… onumuzdeki sene cok daha guzel olacak…

      bu arada Schumi kaybedecek birseyi olmayınca ucuyorrrrrrr

    • #11350
      XLR-V
      Katılımcı

      Ne yazacagim dogru kelimeyi nasil bulacagim bilemiyorum .Cok hayal kirikligi icindeyim hayir Schumi sampiyonlugu kaybetti diye degil , boyle insan ustu bir kisiyi bir daha seyredemeyecek olmanin uzuntusu beni cok daha fazla uzmus durumda.
      Aslinda kendimri de daha once hazirlamistim yani artik Schumi yi seyredemeyeceksin diye ama ne kadar telkin yaparsan yap bir yere kadar . Insan ,Scumi’nin mukemmel bir sekilde aracini kullanmasini seyretmeye asla doyamiyor ve artik benim de son F-1 yarisim oldu cunku Schumi’siz seyretmek gayet zevksiz olacak .
      Adam yaris kazandigi zaman havalara zipliyordum Schumi poduymda nasil zipliyorsa .Benim tuttugum takim mac kazanmasi gibi . Ve karakterim geregi kimseye hayranlik falanda duymam ayrica ister Pop Star,ister en meshur futbolcu olsun herkesi kendimle bir gorurum ama Schumi bir istisna benim icin .
      Dogrusunu soylemek gerekise Schumi’nin ortaligi boyle zupplere birakmasini da hic istemiyorum ve kabullenedeigim icin artik F-1 yok benim icin .Isterse 60 yasinda olsun (Mario Andretti 55 yasinda Le Mans ta yaristi ) bence Schumi mutlaka performansindan hic bir sey kaybetmezdi . Belki de cok hissi konusuyorum Schumi konu olunca ama aslinda biraz da dogruluk payi var .Juan Manuel Fangio 45 yasin uzerindeydi son sampiyonlugunu aldiginda ve ben bunu devamli soyledim.Schmi de hic olmazsa 45 yasina kadar ayni performansi rahatlikla devam ettirecegini belirttim ama maalesef ancak 37 yasina kadar seyretme sansimiz oldu . Ki ben Ferrari ye ilk geldigi zamanlar nasil muşŸis performans gosterdiyse (ki arabanin geldigi noktada en buyuk pay Schumi’nin) bu sezonki butun yarislarda da aynI muşŸis performansini gorduk .
      Bu arada saatte 300 km/h ile giderken nabzI yolda yuruyen bir insana esit olmasi da benin butun yazdiklarimi ispatlamaktadir !
      Bir seyde su MORONSO denen herifin (gecen sene ok) ama bu sene tamamen sansiyla aldigi bir sampiyonluk . Dusunun bir kere efsanevi Jim Clark bile 2 defa sampiyon olabildi , Nigel Mansell 1 yine Sir Stirling Moss ise 0 ama bu herif 2 defa sampiyon ya olacak sey degil !
      Sanki bu isimlerden cok iyiymis gibi 👿 🙄

1 yanıt dizini görüntüleniyor
  • Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.