Ana Sayfa Forumlar Teknik Yeni Başlayanlar Servis Fiyatlary

2 yanıt dizini görüntüleniyor
  • Yazar
    Yazılar
    • #1110
      Nazým Ak
      Katılımcı

      Kusura bakmayın bu piyasaya yabancı olduğum için soruyorum , orta halli bir amerikan araba getirtsem yurtdışŸından parça maliyetleri dışŸında , bana bu kaporta , boya , elektronik aksam , gibi bütün bir servis , parçalar dışŸında yaklaşŸık ne kadara mal oluyor ? Mesela ccrauto’nun müşŸterisi olan var mı ? Ne kadar bir servis ücreti ödediler merak ediyorum . Bu konuda bilgisi olan var mı ?

    • #15555
      Anonim
      Ziyaretçi

      Nakman selamlar,

      Sorduğun sorunun net bir cevabı olması imkansız. Her ustanın farklı fiyat talebi olacaktır. Bunun dışŸında her arabanın farklı ihtiyaçları olacaktır.

      ısmini verdiğin servis hakkında bilgi sahibi değilim.

      YurtdışŸından araba getirip servis’ten bahsetmek pek doğru gelmedi. Eğer bir işŸalat bilgin ve becerin var ise kesinlikle restorasyondan geçmişŸ veya iyi durumda olanı getirtmeni öneririm. Bulacağın ucuz bir Amerikan’ın gelişŸ maliyeti, buradaki işŸlemler vs cok daha pahalıya gelecektir.

      Amerika’dan fırsat olarak bulacağın ucuz bir amerikan sana cok daha avantajlı olacaktır. Ya da burada restore edebilmek için çok iyi bildiğin kaporta-boya-mekanik-elektrik-döşŸeme ustaların olması gerekiyor, ama sorduğuna göre demekki bu ustalarla da irtibatın yok. Demekki seçenek tek. :)

    • #15556
      TOLGA FILDISI
      Katılımcı

      Nakman merhaba….!
      Biz su an 1968 MUSTANG ve 1992 Lincoln Towncar topluyoruz .Normalde bir klasik oto toplayanin fiyati yaklasik $ 15.000 boya $ 10.000 kaportadan baslar ,arti buna doseme,elektrik ve mekanic eklenir.towncar cok cok ustunde durmadigimizdan boya $ 3.500 dollar, kaporta isi az oldugundan $ 2.000 dir.AMA (resimlerini istersen yollarim)su an toplanan 68 Mustang boya, kaporta $ 16.000 arti doseme, mekanik,elektrikdir..gormek istersen kartal oto sanayi sitesinde arac nasil toplaniyor ve her bir curuk, her bir delik nasil ugrastiriyor gelebip gorebilirsin…Pinyu ustaninda dedigi gibi kesin fiyat vermek zordur aracin body sine gore fiyat ayricalik gosterir yaklasik fiyat budur.Americada arac toplatmak COK ama COK pahali mahalle arasinda ki hispanikler ve zencilerin fiyatlari ayri onlar ustun koru toplarlar araclari.Iyibir bodyshop buranin en az 2 kati fiyat alir.Iyi bir arac bulsan oda history plaka aldiysa (orjinalligini koruyarak toplanmis araca verilir)onada iyi fiyat isterler.maliyet hesabini iyi cikarip toplamak istedigin araci iyi secmeni tavsiye ederim..Iyi calismalar……

2 yanıt dizini görüntüleniyor
  • Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.