Ana Sayfa › Forumlar › Teknik › Yeni Başlayanlar › Yeni ÜYE ( hector )
- Bu konu 8 yanıt içerir, 6 izleyen vardır ve en son 17 yıl 1 ay önce
poweroto tarafından güncellenmiştir.
-
YazarYazılar
-
-
7 Eylül 2008: 09:27 #1131
Vakkas GUNESHAN
Katılımcıherkese selamlar sitenizi çok beğenip üye oldum ve bence mükemmel bir site herkese saygılarımla…
( ana sayfada iki adet yeni üye başlıklı konu olduğundan, belirleyici olması için başlığa nickinizi ekledim, hoşgeldiniz – riko )
-
7 Eylül 2008: 13:03 #15923
Anonim
Ziyaretçihector hosgeldin,
kısaca kendini tanıtırsan keyifli bir baslangıc olabilir, mesela amerikan’ın var mı, kullandın mı, neden seviyorsun…
-
7 Eylül 2008: 16:05 #15924
Kemal Arslanoglu
KatılımcıHerhekese merhaba,
Ben de birkaç saatlik üyeyim ve siteyi çok beğendim. Kendimi tanıtmadan önce direk soruyla daldıgım için ayıp etmemişimdir umarım.
Ankaralıyım ve Amerikan arabasına ve outdoor, off road faaliyetlerine gönül vermiş birisiyim. Bütceme uygun 1995 model vortec motorlu bir blazer buldum. Almak istiyorum ama öncelikle sitedeki arkadasların fikirlerini ögrenmek istiyorum. Tavsiye edilen bir araç mıdır? parçası bulunur mu? parça fiyatları pahalı mıdır LPG uygunmudur? LPG ile yakıt sarfiyatı ne nasıl olur gibi konularda tavsiyeleri ögrenmek istiyorum. Saygılar,
Kemal -
7 Eylül 2008: 19:26 #15925
XLR-V
KatılımcıHosgeldin,sitemiz icin soz ettigin guzel sozler icinde tesekkur ederiz . Blazer bildigim kadariyla saglam bir arac evet bir Tahoe gibi daha buyuk ve heybetli degil ama bence oldukca guvenilir bir model .
LPG ye sicak bakmiyorum ama yeni nesi sirali enjeksiyon sistemler icin tavsiye edilebilir seklinde gorus hakim ama netice de LPG LPG dir , ne kapali otoparklara girebilirsin ne de 5 yildizli otele girince itibar 0 :blink: :ohmy: lol -
7 Eylül 2008: 22:04 #15926
riko
Katılımcıhector, birincicinko hoşgeldiniz arkadaşlar
-
8 Eylül 2008: 09:26 #15932
ömer çemen
Katılımcıhoş geldiniz arkadaşlar
-
8 Eylül 2008: 13:18 #15933
Vakkas GUNESHAN
Katılımcıherkese çok teşekkürler.amerikanım yok ama almayı düşünüyorum.amerikanları niye sewdiğime gelince de onların hepsi birer canavar.güç tork vs bunların hepsi ve daha fazlası amerikanlarda mevcut onun için umarım açıklayıcı olmuştur.herkse saygılar…
-
9 Eylül 2008: 07:34 #15927
Anonim
Ziyaretçihector, cevabınla amerikancilik testinden gecmis bulunuyorsun

sitede daha çok görmek isteriz…
-
13 Eylül 2008: 00:47 #15937
poweroto
Katılımcıhoşgeldiniz arkadaşlar umarım aradığınız amerikanları bulup amerikancılığa adım atmış olursunuz 👿
-
-
YazarYazılar
- Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.