Ana Sayfa Forumlar Teknik Yeni Başlayanlar yardım 1977 v6 nova otom.4000cc 3 ileri alynyrmy

6 yanıt dizini görüntüleniyor
  • Yazar
    Yazılar
    • #1170
      cemal
      Katılımcı

      44883452b_s.jpg ArkadaşŸlar öncelikle merhaba, hiç amerikan araç kullanmadım. Yakıt tüketimi ilerideki masrafları ne olabilir gibi konularda yardım ederseniz çok çok memnun olurum herkeze paylaşŸımlarınız için teşŸekkür eder iyi forumlar dilerim. birde bu araca lpg takmalımıyım.acaba

    • #16154
      cemal
      Katılımcı

      mavirengi yazan:

      Quote:
      44883452.jpghttp://amerikanaraba.com/media/kunena/attachments/legacy/images/44883452b_s.jpg%5B/img%5D ArkadaşŸlar öncelikle merhaba, hiç amerikan araç kullanmadım. Yakıt tüketimi ilerideki masrafları ne olabilir gibi konularda yardım ederseniz çok çok memnun olurum herkeze paylaşŸımlarınız için teşŸekkür eder iyi forumlar dilerim. birde bu araca lpg takmalımıyım.acaba
    • #16155
      66coupe
      Katılımcı

      alınabılır gıbı resımler duzgun gozukuyor.fakat resimden kesin bellı olmaz
      ne kadar para istiyorlar?
      masraf olarak araba toplanmaya ıhtıyacı yoksa sorun cıkmaz
      yakıt olarak kabaca 15 litre yakar
      araba 8 mi 6 mi ?
      her araca lpg takılabılınır

    • #16157
      cemal
      Katılımcı

      Araç 6 silindir 9000 ytl civarı istiyor. benzin ile 15lt yakıt şŸ.içimi acaba. Birde yıllık motorlu taşŸıt vergisi ne tutar. benim bildiğime göre 4001 cc üzeri olduğundan 986ytl normal vergisi diyorlar. kasko indirimi olursa bir düşŸük vergi dilimi olan 704 ytl dir öylemi acaba.

    • #16156
      Lowrider
      Katılımcı

      ruhsatta kaç cc yazdığı önemli vergi için. bir çok eski araçta yanlışŸ yazılmışŸtır.
      4000cc demişŸsiniz ruhsatta da tam 4000 yazıyorsa yıllık 704 ytl. evet gerekli işŸlemleri yapınca bir alt vergi diliminden yararlanıyorsunuz.
      15 litre 6 silindir için biraz fazla yakıyo sağlıklı bir 5700cc v8 de okadar yakar.

    • #16158
      cemal
      Katılımcı

      arkadaşŸlar bulunduğumuz il istanbul ankara gibi sanayinin gelişŸmişŸ olduğu iller değilse ve ustasıda yoksa sıkıntı çok çekermiyiz. veya bu durumda terciğimiz manuelmi yoksa otomatikmi olmalı. birde motor hacmi yanlışŸ olarak küçük motor hacmi yazılmışŸsa ruhsata alım satımda sıkıntı olurmu veya alım satımda gerçek hacmini yeni ruhsata yazdırabilirmiyiz. motor hacmi gerçekten küçük yazıldığında muayenede bağlama durumları oluyormuşŸ böyle bir şŸey olurmu.

    • #16159
      Lowrider
      Katılımcı

      motorlarda eski olduğu yaşŸlı usta bulursan bi sorun olamz :)
      otomatik kullanımı daha daha rahattır . amerikanların düz vitesleri için kullanımı zor deniyor. debriyaj çok sert ve balatası çabuk bitiyormuşŸ. ben hep otomatik kullandım çok memnunum.
      yeni hacmi yazdırabilirsin ama mühendisler odasından onaylı proje falan çizdirmek gerek galiba. motorun ustundeki numara ile ruıhsatındaki aynı olsun gerisi sorun çıkarmaz.

6 yanıt dizini görüntüleniyor
  • Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.