Ana Sayfa Forumlar Teknik Yeni Başlayanlar Bir Vahşi At (Mustang) Sever Daha :=)

2 yanıt dizini görüntüleniyor
  • Yazar
    Yazılar
    • #1346
      Emre Güler
      Katılımcı

      Merhaba sitenin değerli sakinleri.

      Foruma yeni katıldım ama forumlar hakkında bilgi sahibiyim. Daha önce adminlik ve moderatörlük yaptım. Tek eksik bilgilerim klasik araçlar hakkında. :) Bana uyan bir araçsa araştırıyorum ama genel olarak bakmıyorum. Sanırım eksiklik buradan geliyor. Unutmadan söyleyeyim; Ford Mustang 1967 Shelby GT500 Siyah renk / Gri şerit… Bu motora tek geçerim 😆 Richards_1967_Ford_Mustang_Super_Snake_Elenaor_GT500_Cover.jpg

    • #17007
      Doğuhan
      Katılımcı

      ’67 Ford Mustang zor hatta Shelby GT 500 imkansız gibi artık bu devirde Türkiye’de.

      Yalnız benim anlamadığım neden bu kadar çok tutuluyor bu Mustang ler hâlâ? Mesela biz heavy ciyiz Chevy ciyiz hadi neyse de bir çok amerikancının pek Mustang sevmediği halde gençlik Mustang delisi. Amerikan denince ilk akla gelenlerden olduğu için olsa gerek. Anadol STC16’ya “Mustang mi abi?” diye yaklaştıkları da oldu. Ama samimiyetin için teşekkürler.

    • #17008
      Atakan
      Katılımcı

      hoşgeldin ama saten 67 mustang sevmeyen yok denebilir :laugh: Doğru söylüyorsunuz.Bulunuyor ama 55 bin tl den aşağı nerdeyse hiç yok denebilir.150 bin tl ye kadar çıkaranda var.Çok tutulmasının nedenleri hala günümüzdeki araçlara taş çıkartacak kadar güzel gözükmesi ve ismini hatırlayamadım şu an bi film vardı 60 saniye sanırsam adı.Orda çok ön plandaydı ve müthiş bir bölüm vardı Go Baby Go butonuna basarak bütün polis arabalarını ve helikopterini geride bırakıyordu.Bu sahnelerden sonra gerçekten çok büyük bir patlama yaşadı diye düşünüyorum.

      Bana sorarsanız Dodge Charger favorimdir.

      Dodge charger tipi araçlar ayrıca bir hoşuma gidiyor.
      Mesela ; 1969 Road Runner,1970 Road Runner,1970 Hemi Cuda,1970 Chevelle SS 454,1969 Camaro.

      Ama yinede mustang sevmiyen çıkmaz heralde :)
      Ama Dodge charger ın üstüne klasik tanımıyorum.Ama çokta pahalı artık.Hurdası Türkiye’de yok.Başka ülkede de kalmamıştır artık.Mustang 67 , 68 -69-70 Dodge charger çok tutulan klasikler.

      İyi forumlar…
      Forumada Hoşgeldin,Araba Sevdası…

2 yanıt dizini görüntüleniyor
  • Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.