Ana Sayfa Forumlar Teknik Yeni Başlayanlar 2012 camaro Rs’ yardim

0 yanıt dizini görüntüleniyor
  • Yazar
    Yazılar
    • #1373
      ahmed s. alyahya
      Katılımcı

      merhaba arkadaslar,amerikan ruyyasi benimde kanima girdi ve gozum muscle cars’lardan baska araba gormuyor…

      En cok begendigim ve aklima yatan araba (ki benim icin arabadan daha ustun birsey) Camaro Rs. ilk baskarda SS dusunuyordum fakat ulkemizde benzin buyuk bir sikinti oldugundan 6 silindiri tercih ettim. simdiki yasagidim ulke Suudi Arabistan, arabayida Suudi arabistandan alacagim. babam Suudili annem Turk. Suan lise sondayim, Allah kismet ederse universiteyi ankarada okumak istiyorum ve alacagim arabayida yanimda getirecegim. Ailemle yaz tatili biter bitmez arabayi almayi kararlastirdik. hersey hazir fakat ben hazirmiyim bilmiyorum… Dun hayatimda ilk defa bi camaro surdum ve cok garip bi duyguydu. Arka camdan hicbisey gozukmuyordu. on cam uzun ve genis olmasina ragmen iceriden disarisi kucucuk gozukuyordu.. anlatilmaz birsey sanki araba degilde baska bisey. o motorun sesi. egzozu hissedisim. direksiyonun kivrakligi sanki benimde dans ediyordu.. icerise cokk genisti. sanki buyuk bi dugun salonunu kapatmisim ve iceride tek basima egleniyormusum gibiydi. selektor gunes gibiydi ve heryeri parlatiyordu. 6 ileri 1 geri vites cok ayriydi. hiz gostergesi ve tablon drift yapmam icin beni tesvik ediyordu sanki. altimdaki bir atti ve gercek bir amerikan kasiydi. o bir canavardi ve benim olmaliydi… kesinlikle benim olmaliydi!!!

      Ailemle araba konusunda konustum, bu yazin bitisinde yani eylul ayi gibi 2012 camaro rs alacagim fakat renk konusu beni deli ediyor. hangi renk daha guzel bi turlu karar veremiyorum. onlarin hepsini istiyorum. siyah-iki cizgi beyaz. beyaz-ikicizgi siyah. kirmizi-iki cizgi siyah- mavi-iki cizgi beyaz- siyah-iki cigi kirmizi. sari-iki cizgi siyah. bu renkler beni oldurucek!!!

      en cok aklima yatan renk beyaz – iki cizgi siyah.

      bana her turlu oneride bulunabilirsiniz. her turlu yorumu yapabilirsiniz.. yasinizin benden buyuk oldugunu tahmin ediyorum. kaldi ki bu tarz arabalardan anlamayan kisilerin burda isi olmaz. saygilar. :cheer:

      arabayi alir almaz resimleri paylasicagim. paylasilan resimler icin tesekkurler.. :laugh:

0 yanıt dizini görüntüleniyor
  • Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.