Ana Sayfa Forumlar Teknik Yeni Başlayanlar 3.gen camarolarla ilgili bir soru…

4 yanıt dizini görüntüleniyor
  • Yazar
    Yazılar
    • #352
      oldsmobile
      Katılımcı

      Merhabalar….Benim bu 3.generasyon camarolarla ilgili kafama takilan bir soru var…yada 3.generasyon F-body ler diyelim cunku hemen hemen arkalari galiba ayni tam emin degilim ama zaten sorumda araclarin arka cam bolumleriyle ilgili…. Malum bu generasyonlarda arka cam bolumu daha buyuk…. gecenlerde bir yabanci muzik klibinde gordum bir 3.generasyon camaronun arka camini kaldirmislar arabaya pick up havasi vermisler doldurmuslar adamlari arkaya :D ama gercekten guzel desigik bir ambiyans olmus….
      Bu camlar son kullanici icin rahatca t-top gibi kaldirilabilir haldemi? yoksa gidip cikarttirmak mi gerekiyor biryerlere?ama emin olun burdaki amerikancilar gorse idi sizler eminim cok hosunuza gidecektir cogunuzun…cok cok degisik bir hava katmisti… simdi hatirlayamiyorum hangi klip ama ayni klipte eski corvette ede kic attirip duruyolardi..

    • #5961
      piyu
      Anahtar yönetici

      arka cam kocaman ve agır, 2 bayag uzun hidrolik kol ile acılığŸ kapanıyor… ttop gibi kaldırılması mumkun degil… herkul gibi bisi olmak lazım… ttop’ın 1i bile bayag agır…2sini aynı anda kaldırmak sacmalık… arkadaki cam onlardan da buyuk…

      cıkartmak icin hidrolikleri sokmek ve dipteki menteseleri sokmek gerekir… zor is…

    • #5962
      gtagucu
      Katılımcı

      3. nesil f-body’lerde 2 çeşŸit arka kısım var hatchback ve notchback. Hatchback olanlarda büyük arka cam var, t-top gibi sökülüp çıkarılan bir cam değŸil, zaten bagajın büyük kısmını benzin deposu işŸgal ediyor oraya öyle pek adam sığŸmaz rahat rahat.

      Notchback olanlardaysa arka cam düz inen küçük bir cam, 80’lerin ferrari ve lotus’larının arkası gibi ama cam bagajla beraber kalkıyor yine.

    • #5963
      Erman
      Katılımcı

      oldsmobile backstreet boysun 80 lerde gecen yeni klibini diyorsun.. şŸarkinin adini hatirlamiyorum ama..

    • #5964
      oldsmobile
      Katılımcı

      valla evet o olabilir yoksa backstreet boys cok sevdigimden degil :)
      araba guzel olmustu bu arada o arkada yer yok orda cok demissiniz ama elemanlarin arka cam cikinca oturduklari yerler tam arka koltugun ustu oluyor boyle olunca direk pick up gibi olmus… manyakca bisey tabi ama zaten backstreet boys denen arkadaslar da normal degil pek… 😈
      ya onlar olduguna hala sasiriyorum ya neyse.. :?

4 yanıt dizini görüntüleniyor
  • Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.