Ana Sayfa Forumlar Teknik Yeni Başlayanlar Merhabalar

4 yanıt dizini görüntüleniyor
  • Yazar
    Yazılar
    • #378
      Memo
      Katılımcı

      Herekse Slm,

      Yurt disinda calisiyorum 1 aya kadar TR ye kesin donus yapiyorum insallah. Donerdonmez de AA bakinmaya basliycam. USA da okumanin verdigi gazla belki bu arabalara tutuldum, hos orda 1976 Datsun 280Z im vardi bilmeyenler icin resmini koyucaktim sonra AA disinda bir sey koyunnca ilk gunden tepki cekeriz diye dusundum. Hafta sonu yarislara (Auto X) katilirdim bir gun calindi bir sevdada boyle bitti.
      Ford cular alinmasin benim benim gonlum GM den yana ozellikle Second gen camaro ve ya firebird ler. Simdilik iki tane aracvar gelir gelmez bakicagim. Klasik tutmayacan tamamiyle custom giderim zaman icinde. Herkes butce sormaya basliyacak bir tane 1996 MGF VVC im var uzerinde cok ugrastim ancak gumrukde 1000GBP lik parca takildi sinir oldum sogudum, dedim ya hep AA hayali kurardim dedim isaret budur zaman gelmistir dedim. Onu saticam ve ya takasa sokucam sonrasida zewkim ve istegimle oranli gorucez… :)
      Amacimin ne oldgunu sorucaksiniz, second car olacak benim icin, zewkim hobim diyelim hafta sonlari gezmek geceleri gezmek sizlerle bulusmak bilirsiniz iste… Dragbelki sirf zewkine ama 11 seclik bir araba yapicam diye de bir hirsim yok.
      Herkese tekrar slm, TR de boyle kaliteli siteler gormek cok gsl sizlerden piyasasiydi ustasiydi vs konusunda cok yardim alicam simdiden haberiniz olsun.

    • #6294
      piyu
      Anahtar yönetici

      Selam Memo,

      aramıza hoşŸgeldin… buraya geldiğŸin zaman hertürlü yardımı etmeye calısırız tabiki…

      datsun’un standart’tı dimi? bi tane internette deli bisi vardı…350 motor ustune sanırım supercharger gibi bisiler vardı… o degildir sanırım… (fotoyu gonder bir sakıncası yok…)

    • #6295
      Pontiac301
      Katılımcı

      Bizim burdada datsun vardı…çok başŸarılı Gm V8 kombinasyonu sayesinde millete boruyu öttürüyordu….Tuzla sahilin dili olsada konuşŸsa:)

    • #6296
      Memo
      Katılımcı

      TR de Datsun oldugunu bilmiyorudum. hic gormedim ya :(. USA da 1st gen datsunlara Chevy takan coktur hatta benim tamircide vardi . 1/4 mile 11.2 de almisti. 70 lerden gelen bir modifiye bu, Scarab adli bir firma bunlari ozel olarak uretiyormus zamaninda.
      Benim arabada malesef V8 yoktu ama yukluydu kullanimi cok zewkli idi. Ogrencilik islerinden topladigim tum para ona giderdi. Ozluyorum aleti resimlerini koyarim.
      O dedigin SC li olan Darius die gecer Z showlarda cok gordum sahibi bizim oralara yakindi sonra cocuk sonra motor kazasi gecirdi diye duydum… O arabanin maliyeti sanirim 40,000 USD lerdeydi ve USA icin cok buyuk para ama NOS la 1/4 u 10 nun altina inmis guya dogru mudur bilmiyorum.

    • #6297
      piyu
      Anahtar yönetici

      supersin valla dogru darius…..

      adamın motorla kalktıgı bir video var aman derim….enfes bir alet….

      bu arada bir tane de rolantı ayarlarken videosu var, zaten ben giderimmmmmm diyor… enfes bi canavar….

      eheuehueheu simdi hatırladım birde onun bir grup arkadasları var, otoparkta gopad tarzı bisiyi modifiye etmisler zuahuahauhauahua burnout yapıyorlardı :)

4 yanıt dizini görüntüleniyor
  • Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.