Ana Sayfa Forumlar Teknik Yeni Başlayanlar slm tüm amerikancılara

7 yanıt dizini görüntüleniyor
  • Yazar
    Yazılar
    • #39
      Tümer ARCAN
      Katılımcı

      slm arkadaşŸlar sitenin uzun zamandır takipçisi olan 19 yaşŸında bir gencim amerikan otomobilleri babamın ilkokul yıllarımdayken sahip olduğŸu bir 1959 model chevrolet belair ile başŸladı ve o gün bu gündür hayatımdaki tek gerçek malesef henüz sahip olma şŸansı yakalayamadım.burada hepimiz aynı şŸeyler için yanıp tutuşŸuyoruz.yani hepimizin sevdası büyük bloklu iri cüsseli gösterişŸli ve karizmatik olabilecek tek araba olan amerikanlar.ve bence bu ortak noktalara sahip insanların tek bir çatı altında buluşŸabilecekleri bilgilerini deneyimlerini tutkularını paylaşŸabilecekleri bir takım organizasyonlar yapılmalı ve görüyorum ki her geçen gün sitenin takipçileri artmakta.yani bu yapılabilir.bilmem sizler ne düşŸünürsünüz ama ben saatlerce sadece amerikan otolarından bahsedilen bir yere gitmek için herşŸeyi yapardım.hepinize sayglarımı iletiyorum ve herkesin bir gün hayalindeki amerikana kavuşŸmasını diliyorum.(benimde tabii 😆 )[/b]

    • #1469
      Mustafa YÜKSEL
      Katılımcı

      haklısın kardes ben 20 yasındayım 🙄

      kafa dengi bulunmuyo bizdede 60 66 67 68 vardı

      bizim arkadaslar var yoldan 325 gecince ss gecmişŸ gibi davranıyolar sevdigim arabaları hos bulmuyolar(hiç binmemişŸler)..
      bide amerikan seven bi kız bulup evlenmek gerek
      :P

    • #1470
      _lowrider_
      Katılımcı

      arkadaşŸlar böyle konuşŸuyosunuz içim eriyor.bende doğŸduğŸumdan beri babamda hep amerikan arabaları oldu.içinde büyüdüm diyebilirim:Pontiac Le-Mans,ss,Dodge Charger R/T,Chevy Impala,Bel-Air.şŸuanda da AMC Rambler Hornet sahibiyiz.hayaller güzel hayaller Allah herkesin gönlüne göre versin.kız faktörü çok hoşŸuma gitti:)böyle bir aile kurup doğŸacak çoçuk heralde mustang gibi bişŸey olur:)ama benim hayalimi sorarsanız lowrider style bi araba.hidrolik süspansiyon spinner chrome jantlar,nur topu gibi bi görünüşŸ…

    • #1471
      cceylan
      Katılımcı

      Merhaba arkadaşŸlar,
      Bu yıl bir çok organizasyon oldu. Gazetelerde, tv lerde bir sürü sayfa sayfa ilanlar yazıldı, çizildi. 03/010/2004 de autodromda amerikan yarışŸları var. Bu konuşŸmaların üstüne orada olacaksınız herhalde..
      Di mi?

    • #1472
      ChaYen
      Katılımcı

      Herkeze selamlar,sıteye uye olurken benım yastım arkadasların burda olucagnı dusunmesıtım acıkcası,kendı arkadas grubumda (20 – 25 ) yaşŸ grubu ıcersınde pek tutulmaz amerıcanlar. Burdakı yasıt arkadaslarımı gorunce cok sevındım bende 21 yasındayım. :)

      Burda herkezın bı hayalının olması cok guzel,ben suanda elektonık muhendıslıgı okuyorum ve hayalıme ulasmama cok azkaldı,okul bıtınce ne olursa olsun cocukluk ruyam,cok arkamı donup tekrar tekrar baktıran mustangımı alıcam.

      Bu sıteyı buldugum cok ıyı oldu mustang cı arkadaslarımızdan,abilerimizden cok tecrube edıncegmı ve onların bılgılerınden cok sey ogrenıcegmı dusunuyorum, herkeze selamlar.

    • #1473
      piyu
      Anahtar yönetici

      üyelerimiz arasında yaşŸ-cinsiyet gibi hiçbir sınır yok…15 yasında uyemiz de var… 😉

    • #1474
      illetyus
      Katılımcı

      Evet….
      Burada 262′ den, 502′ ye kadar olan versiyonlar gibi, her yasdan uye var …. 😆

    • #1475
      emrekaan
      Katılımcı

      AMERıKANDELıSı ve CHAYEN arkadaşŸlarım hoşŸgeldiniz…bende 15 yaşŸında ve hayatını amerikan arabalara adamışŸ ve amerikan v8 lerin o homurtusundan, o gücünden ve o kaslarından asla vazgeçemeyecek biriyim.. yaşŸıtlarım hep japonlardan italyanlardan bahsediyolar.. neden???? çünki onlar hiç amerikan araba sesi duymamışŸlar.. hiç yolda gördüğŸü 63 model chevy impalayı, 79 corvetteyi, 89 camaro yu hiç iyice incelememişŸ olan insanlar.. bir kere bu dediklerimi yapsınlar hepsi amerikanlara bayılacak…

7 yanıt dizini görüntüleniyor
  • Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.