6 yanıt dizini görüntüleniyor
  • Yazar
    Yazılar
    • #725
      longcafe
      Katılımcı

      Arkadaslar 95 model bi mustang gt almayi dusunuyorum.arac hakkinda biraz bilgi verirseniz ne yakar parcalari pahallimidir ve performansi nasildir bende 96 vtec var 210hp ama amerikan sevdamdan satisa cikardim amerikana binmek istiodum hep artik vakti geldi. mustang gt leri 4.7 die biliodm aracin sahibi 5 oldugunu soledi 5000 olanlarinin farkliliklari ve parca uyumu nedir ? tesekkurler. bu arada arac temiz orjinal 58.000 de ve motoru cok saglikli ilk gunki gibi. 17000 dolardi fiyat pazarligimi daha yapmadim. biraz bilgi verirseniz sevinirim.

    • #11119
      piyu
      Anahtar yönetici

      5.0L EFI V-8
      215 hp @ 4200 RPM
      288 lb-ft @ 3300 RPM
      0-100km/s = 6.7 sec
      1/4 mil = 15.1 sec

      senin aracın daha hafif oldugundan muhtemelen daha seri olabilir ama tork bambaska birsey… keyifle kullanacagından eminim… km’si guzelmis… bolca bulunan bir arac…parca sorunu ya da servis sorunu yasamazsın… 5ileri düz vites bu arada…

    • #11120
      longcafe
      Katılımcı

      ok çok teşŸekkürler araç otomatik ama yinede zevk alıcağmı düşŸünüyorum

    • #11121
      piyu
      Anahtar yönetici

      GT düz vites olur diyor??? bir karısıklık olmasın? VIN kodu (aracın kodu genelde sofor tarafından camın altında yazar) varsa ona gore kontrol yapabiliriz. Arac GT sticker’ı yapıstırılmıs olmasın???

    • #11122
      longcafe
      Katılımcı

      mustang gt lerin otomatiği yokmu internetteki tüm mustang gt ler otomatik nerdeyse

    • #11123
      oldsmobile
      Katılımcı

      selamlar
      su an arastirmaya usendim ancak 90 li yillardaki modellerde GT lerde otomatik var… hattta turkiyedeki 95 96 97 mustang gt lere bakacak olursaniz ilanlara cogu otomatik vitestir GT olup… ya duz olmasin daha iyi.. kahri cekilmez artik bu saatten sonra duzun :)
      cunku gereksiz kalabalik bir trafik soz konusu disarda… nereye giderseniz gidin… ben istanbullunun en cikmayacagi zamani kolluyorum artik… yahu gezmek icin alisveris merkezine gidiyorlar :? hatta bizimkilerde yapmaya basladi kiziyorum oturun diyorum trafik yapmayin fazladan yuruyus yapin ormana bahceye…

    • #11124
      66coupe
      Katılımcı

      Aracın Gt olmasıyla otomatik veya düz olasının alakası yok. Otomatik veya düz vites olanları var. 5,0 motorlar eski teknoloji artık çıkmıyor yenilerde 4,6 motor var. O kasalarda iki tip motorda bulunuyor. senesine göre değişŸiyor. Yürüyen aksam olarak parça sorunu yaşŸıyacağını düşŸünmüyorum.

6 yanıt dizini görüntüleniyor
  • Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.