Ana Sayfa Forumlar Teknik Yeni Başlayanlar tahoe için bilgi ve yardım

6 yanıt dizini görüntüleniyor
  • Yazar
    Yazılar
    • #802
      krasiva
      Katılımcı

      ArkadaşŸlar merhaba.Hala istediğim gibi bir tahoe bulamadım bir tane var 128 bin milde 1995 model en son 16 bin usd bıraktı ama boya işŸi var biraz km si fazla geldi fiyatıda sizce normalmi bence 14 falan eder aslında oda maksimum cd falan var siyah.ayrıca bu araçların bazılarında çamurluğun ordan arka tarafa kadar kabartma sanırım mika veya pilastik oluyor bunlar fabrikadanmı yoksa sonradan takılabiliyormu görünüşŸü çok hoşŸ bazılarında var bazısında yok yardımınızı bekliyorum…

    • #11721
      XLR-V
      Katılımcı

      Sanirim dedigin parca rocker molding diye isimlendirilen bir parca. Ekseriyetle krom gibi gorunur sanirim en aksesuarli olan LT serisinde standart , diger modellerde extra ucret ile alinan bir sey.Sonradan taktirmak mumkun .
      Bence ’96 ve uzeri almak daha iyi cunku onlarda OBDII sistemi var .

    • #11722
      krasiva
      Katılımcı

      OBDII sistemi ne demek oluyor.

    • #11723
      ebrar36
      Katılımcı

      on board diagnosis 2
      motor denetim ve kontrol sistemi .aynı zamanda e kodlu şŸanzımanlarıda kontrol ediyor.öngöğüsün altında 16 pinli tv lerin scart soketine benziyen bir port ile herhangi bir dtc kodu okuyucusuna bağlanıp hataları ve anlık değerleri okumak mümkün oluyor.genelde check engine yada SIS yada MLF gibi lambalarla hata oluşŸtuğunu bildirir.yeni nesil araçlarda motor blok işŸaretide koyuyorlar bu amaçla.
      ve evet 96 dan yeni bir araç almanı tavsiye ederim.

    • #11724
      tarkan
      Katılımcı

      ben hala bulamadım istediğim gibi 96-97 tahoe..

    • #11725
      Kartal kartal
      Katılımcı

      XLR – V SıZıN TAHOE ǜZERıNE BıLGıNıZ ANLADIÐIM KADARIYLA LJOK FAZLA. BENDE 1993 VEYA 1994 TAHOE 3 KAPI ALACAÐIM LJǜNKı PARAM BUNA YETıYOR. VORTEC MOTOR OLMADIÐI ıLJıN DAHA LJOKMU YAKAR. 1995 ǜSTǜMǜ ALMALIYIM BENı BU KONULARDA AYDINLATIRSAN SEVıNıRıM. TEŞEKǜR EDERıM.

    • #15087
      ismail ismail
      Katılımcı

      selam.bende tahoe almayı düşŸünmüşŸtüm sonra temiz blazer aldım 95 model vortec motor ilk sahibinden 56 bindeydi.tahoe almamamın nedeni pek temizini bulamamam vede satmak istediğimde zor satabileceğimin söylenmesi.ayrıca orjinal milde bulmakta zor çünkü genelde oynanmışŸ oluyor.ama satmayacam uzun süre binerim diyorsanız alın fakat mümkün olduğunca oynanmamışŸını bulmaya çalışŸın yoksa işŸ açmaya başŸladımı zor toparlarsınız.

6 yanıt dizini görüntüleniyor
  • Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.