Ana Sayfa Forumlar Teknik Bilgilerinizi Paylaşın amerikan klasik oto kiralama…..?

3 yanıt dizini görüntüleniyor
  • Yazar
    Yazılar
    • #37
      erdo1975
      Katılımcı

      Merhaba,bu siteye üye olanların mutlaka birçoğŸunun klasik amerikan arabası vardır……ben nikahımda düğŸün arabamın klasik bir amerikan olmasını istiyorum…..oto kiralama şŸirketlerinden bir 1937 model Buick için fiyat aldım günlük….ve ateşŸ pahası……sizlerden arabasını kiralamayı düşŸünen olabilir mi?Aracınızı tabi sizin kullanmanız kendi açınızdan daha uygun olur……Böyle birşŸeyi düşŸünen olursa bana özel mail atabilirmi?yada bu başŸlık altında yorumlarınızı birakırmısınız?Saygılar

    • #1459
      piyu
      Anahtar yönetici

      Selam,

      Bence aşŸağŸıya nikah tarihini belirtki alakasız bir zamanda cevap yazılmasın.

      LJok önceleri İstanbul-Aksaray’da biryer duymuşŸtum ama uzun zamandır böyle biryer duymadım. Gözüme ilişŸirse buraya yazarım. Sana teklif edilen fiyat nedir? yazmanda bir sakınca yoksa tabiki…

      Ne tür bir araç aradığŸın belli mi? mesela 4 kapımı? 50’li yılların mı? renk filan tercih ediyormusun?

      Not : Daha önceden Deliyürek dizisi için siyah Mustang istiyorlardı kırmızı mustang’i olan bir arkadaşŸ ben vermem arabamı demişŸti….

    • #1460
      erdo1975
      Katılımcı

      24 nisan 2004 tarihinde evleniyorum……eski klasik arabalar olur ya…..1937 Buick Limousine yada 1951 PlymouşŸ Convertible……öyle Mustang filan istemiyorum…..Spor araba olmicak……eski model olacak…..daha çok limuzini andırması gerekiyor……tabi Rolls Royse olursa beni kesin aşŸar……benim sorduğŸum fiyat 1937 Buick Limousine içindi : günlük şŸoförü ile birlikte : 450 $ civarı dediler…..yuh yani……üstü kapalı,içinde yolcular karşŸılıklı oturabiliyor,fazla detay da bilmiyorum…..bilgisi yada önerisi olan varsa mail atabilir mi ? teşŸekkürler…..

    • #1461
      mephy88
      Katılımcı

      Bana mail atabilirmisiniz diye yazmissin ama mail adresini hicbiyere yazmamissin. Profil’de de yok. Elimde istedigin gibi bir araba var. irtibat kurarsan resimlerini yollarim bakarsin.

3 yanıt dizini görüntüleniyor
  • Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.