Ana Sayfa Forumlar AA Club Plan ve Projeler 69 Charger getirmek istiyorum

7 yanıt dizini görüntüleniyor
  • Yazar
    Yazılar
    • #1137
      Ogulcan öðüt
      Katılımcı

      türkiyede bildigim kadarıyla 69 charger yok herr o arka farlara baktıgımda içim titriyo :D 40.000 ytl verip bi mustang almaktansa ebaydan 25.000 dolara kralından 69 charger alıp bi 20.000 ytl daha verip türkiyeye sokamaz mıyım lütfen bana bu konuda yardımcı olun

    • #15966
      riko
      Katılımcı

      Türkiye’de 69 Charger var ama satılık varmı bilmiyorum.
      Gördüğüm en iyi 69 (440 c.i.), ıstanbul ıçerenköy KayışŸdağı yolu üzerindeki American Modifiyem adlı galerideydi, kusursuz bir arabaydı, şŸimdi kapandı orası.
      Bir gün merak edip sormuşŸtum, fiyat nedir diye (asıl amaç arabayı yakından incelemek, alacağımdan değil tabi ;) ) Sahibi bir süre düşŸündü, sonrada satılık değil ama heralde satsam 80.000 dolar falan isterim dedi.

      Yani Türkiye’de 69 var, başŸkada vardır ama durum böyle işŸte.
      Araç işŸalatı prosedürüyle ilgili pek bir bilgim yok ama inşŸallah böyle bir araç getirirsinde, Türkiye’de bir tane daha olmuşŸ olur.:)

    • #15970
      poweroto
      Katılımcı

      benim bildiğim 2 tane 69 var bi tanesi satılıktı turuncu. diğeri toplanıyordu. 25 dolara alsan bi okadar daha vermen lazım tr.ye girişŸ yaptırman için belkide daha fazla onun için çoğu kimse cesaret edemiyor.

    • #15967
      Angelus
      Katılımcı

      25.000 usd charger amerikadan biraz hayal. Temiz charger 30.000- 40.000 usd aralıgında bunun navlun ve vergileri ile birlikte sanırım sana en az 90.000 usd lere mal olur. Degermi degmezmi bilemem ama 10.000.000 usd param olsa alırdım … :laugh: yanınada bir challenger koyardım…

    • #15968
      Angelus
      Katılımcı
    • #15978
      Lowrider
      Katılımcı

      aslında Ebay e bakarsan proje arabaları 5000-6000$ civarı temiz, sorunsuz binilecek durumda olanlar 10-20.000 arası. 40.000likler biraz show car modunda olanlar.
      birde aynı bizdeki sistem gibidir orasıda . ebaydeki fiyatlar yüksektir . sahibinden de 15.000 dedikleri arabayı gidip 10.000e alıp gelebiliyosun. ebay harici orda gezerek yada gazete ilanıyla falan çok daha ucuza araç bulunabileceğini düşŸünüyorum ben.
      asıl önemli olan bildiğim kadarı ile aracı gümrüğe getirdiğin zaman ordan aldığın fiyat değil. burda ki ekspertizlerin biçtiği değere göre fiyatlandırılıyor araçlar.
      5000 e kelepir mükemmel bi charger alsanda gümrükte sahibinden.coma bakıpda ahanda bu arabanın değeri 90.000 dolarmışŸ bak adam satıyo şŸeklinde bi değerlendirme yapılırsa süper olur :).

    • #15969
      Angelus
      Katılımcı

      Buradaki sıkıntı şŸu,

      Araç gümrüge geldiginde bir süre kalıyor ve kapsamlı bir muayeneden geçiyor geçen sene hava alanına gittigimde mavi bir mustang sanırım 65 modeldi. 1 ay kadar özel bölümde kalmışŸ . Birileri gelmişŸ aracı detaylı bir şŸekilde inceliyordu.Yakın zamanda olay istanbuldada Tüv’e geçecegi için sanırım proje arabası alıp getirmek zor olur.

    • #15979
      poweroto
      Katılımcı

      bence bu gümrüğüydü vergisiydi navlunuydu vs.. bu arkadaşŸın tam olarak ne kadar bütçesinin olduğu birazda önemli. ve bütçesi doğrultusunda hareket etmesi. ya avusturya ve isviçredeki amerikanlarda çok düzgün ve çok özel inanın bizim ülkemizdeki amerikanlar gibi değil. mesela tr.deki cuda challenger ve charger"den daha fazlaları var orada. çok tekkapı direksiz özel arabalar var. avrupa ülkelerindede çok güzel amerikanlar var yani ben bi sitede organizasyonda görmüşŸtüm. diyeceğim oralardanda araba getirtme şŸansı var. yani amerikaya gidene kadar bi yol daha var. tabi yakın ama birazda kısıtlı amerikaya göre araba konusunda.

7 yanıt dizini görüntüleniyor
  • Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.