Ana Sayfa › Forumlar › Forumlar › Sohbet (Konu Sınırlamasız) › f1 başlıyor hadi hayırlısı
- Bu konu 7 yanıt içerir, 5 izleyen vardır ve en son 20 yıl 8 ay önce
faceless tarafından güncellenmiştir.
-
YazarYazılar
-
-
3 Mart 2005: 20:16 #138
exonotzor
Katılımcıbu hafta sonu başlıyomuş
ben tabi herzamanki gibi şumi dışında herkesi tutuyorum

ama montoyo mercedesle tozunu attıracak

-
3 Mart 2005: 20:43 #2571
piyu
Anahtar yönetici😉 😉 😉 schumacher=ferrari=kırmızı 😉 😉 😉
(bu amerikan harici konular amerikan konularını gecer mi acep?)
-
3 Mart 2005: 22:24 #2572
exonotzor
Katılımcı[quote:a1aec53807=”piyu”]:wink: 😉 😉 schumacher=ferrari=kırmızı 😉 😉 😉
([u:a1aec53807]bu amerikan harici konular amerikan konularını gecer mi acep[/u:a1aec53807]?)[/quote:a1aec53807]
güzel bir nokta ,,bizim toplulukta da bunu konuştuk ,, bizimki otomobil toplulugu oldugu halde havadan sudan konular doldu taştı ,, bizde tartıştık
sonucu buraya uyarlarsak , amerikan araba sevmeyen adam buraya üye olur mu ,bence olmaz ,, AA sevenler bolca herhangibi bir konuda konuşsa zarar olur mu , bence yine olmaz ,bilakis dostluk pekişir
vel hasıl bence güzeliz güzeller güzel ,, ama sen başka düşünürsen geregini yaparız

-
4 Mart 2005: 07:08 #2573
piyu
Anahtar yöneticiesasında forum’da konusulmasında bence de bir sakınca yok ama sol tarafta son gonderilen post’ları gorunce f1 / honda / powergrade reklamı…. eee nerede amerikan???
birde forum’lar girmeyen kisileri o kayan yazılar ile cekmek istiyorum ama adam ne alakasız konular konusuluyor demezmi acep? 🙄
-
4 Mart 2005: 12:17 #2574
exonotzor
Katılımcıben dedigin herşeyi yaparım, hiçbir şeye zarar vermek istemiyorum
benim düşümcem net , herşeyin serbest oldugu bir topic ,, burası şimdi hiç olmadıgı kadar canlı
bence böylesi daha iyi
-
6 Mart 2005: 09:10 #2575
DiamonD
KatılımcıZafer Fisichella(renault) nın
2)Barichello(ferrari)
3)Alonso(renault)
4)coulşard(redbull) ===>> buna çok şaşırdım 😮 -
6 Mart 2005: 10:18 #2576
_lowrider_
Katılımcıopic konu sinirlamasi diyor.bence herkes istedigi konuyu açabilir.bu topic olmadan önce daha mi iyiydi muhabbetler,bence degildi.renk geldi siteye…
-
6 Mart 2005: 14:12 #2577
faceless
Katılımcıbence kozlarınızı pistte paylaşın. yarış yapın kazananın dediği olsun. şaka tabi. ben bu konuda yorumsuz kalıyorum….
-
-
YazarYazılar
- Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.