Ana Sayfa › Forumlar › Forumlar › Sohbet (Konu Sınırlamasız) › anti system of a down sitesi, mutlaka okuyun….
- Bu konu 7 yanıt içerir, 5 izleyen vardır ve en son 19 yıl 4 ay önce
emrekaan tarafından güncellenmiştir.
-
YazarYazılar
-
-
18 Haziran 2006: 13:19 #632
acmecamaro
Katılımcıhttp://www.anti-soad.org/index.php
system of a down grubunun ermeni grubu oldugunu, (ermeni olmalarinda sakinca yok) ve sozde soykirim ile ilgili saki sozleri oldugunu, Turkiye ve turklere hakaret eden bir grup oldugunu biliyormuydunuz?
Zaten sevmezdim ibneleri iyice kil oladum simdi… -
18 Haziran 2006: 13:52 #10270
Angelus
KatılımcıSevmem zaten s.o.a.d. ‘ı. ılginç olan adamlar her türlü kanalı dertlerini anlatmak için kullanırken ve başarılı olurken bizim ipnelerde tuzu tuzu veya züpiirstar diyip uyuyolar. ..
-
18 Haziran 2006: 13:58 #10271
acmecamaro
Katılımcıeksi sozluge yazmislar, sozluktekilerin de yaris banane modunda, yada fasist suclamalari yapmislar.
Ben bu gun bunu farkettim ki aptal yarismalarla, dizilerle gencligi koyun haline getirmisler… milletine kufreden grubu savunan adamlar var yahu…
-
18 Haziran 2006: 14:07 #10272
Angelus
KatılımcıMaalesef öyle. Millette büyük bir vurdumduymazlık ve aman bana necilik var. Tabi bu birdenbire olmadı zamanla ufak ufak aşılanıp koyun moduna getirildi halk.. .Maalesef Eylul 80 sonrası politikalar. ıhtilalci bir general eğer bir universitede alkışlanıyorsa bu olay bitmiş demektir…..
-
18 Haziran 2006: 14:24 #10273
acmecamaro
KatılımcıGerci 80de ihtilal olmasaydi ne olacakti? hatirliyorum hergun insanlar oluyordu, kahveler bombalaniyordu, gece sokaga cikma yasagi vardi vs….
onemli olan bu ortami kimler neden hazirladi? bu gun neler oluyor?
80 oncesi donemde insanlarin cani o kadar yandi ki anne babalar cocuklarina etliye sutluye karismamayi tembih eder oldu, hakkini aramak fikrini beyan etmek yerine orta yolun yolcusu ol da arada kayna politikasi, bu tayyipcilerde, kurtler de bu yuzden azdi bu kadar… ortalama Turk insani notralize oldukca meydan bunlara kaldi…
-
18 Haziran 2006: 22:28 #10274
Chevy_Killer_89
KatılımcıBu yuzden bu lanet grubu sevmiyorum ve dinlemiyorum….
18 Haziran 2006: 23:56 #10275
Mustafa YÜKSEL
Katılımcıbende ilk tanıdıımdan beri kınıyorm bu grubu kınnnnnnnnnnnnnnn
anti soap çıym
-
19 Haziran 2006: 18:42 #10276
emrekaan
Katılımcıben bunu 3-4 aydır biliyordum.. <ama işte elalem sırf müzii için dinlio.. ben elli kere söyledim ama dinleyen kiim..
-
-
YazarYazılar
- Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.