Ana Sayfa Forumlar Forumlar Sohbet (Konu Sınırlamasız) mako shark ve mako shark 2

5 yanıt dizini görüntüleniyor
  • Yazar
    Yazılar
    • #958
      Mustafa YÜKSEL
      Katılımcı

      çok fazla söze gerek yok :)

      http://www.youtube.com/watch?v=kQOEai-aUZs

    • #13063
      zimazima
      Katılımcı

      bi gün kalbine indirecen sen adamın :)

    • #13064
      Mustafa YÜKSEL
      Katılımcı

      aman diyim hayatta kalmak lazım azmedip bu aracı gm den çalmak lazım

    • #13065
      piyu
      Anahtar yönetici

      bu tip concept’lere ait hikayeler su sekilde oluyor…

      toplam 3 adet üretildi… biri ronald regan’da digeri gm muzesinde 3.su detroit motorshow’dan cıktıktan sonra yolda calındı… calınan nerede hale bilinmiyor… :) adamlar bakmıs olacak gibi degil direk calmıslar :)

    • #13066
      illetyus
      Katılımcı

      Hatta bazilari varki, su meshur :
      Haa biliyom bunu ben yaa…sey diilmi bu, bizim amcaoglunda vardi bi taane bundan, biz kucukkene her pazar coluk combalak toplanip piknige felan gider mangal yapardik…. Naaaarabaydı beee…(Ne araba idi be)…..Hey gidi gunler…..

      Genellikle hikayelerin bu versiyonuna ulkemizde cokca rastlanir.

      “Sallama be kardesim” tepkisine karsi bir onlem olarak, bir zamanlar (o ne zamansa) kendimizde degil, amca oglu gibi yakin bir akrabamizda bulunur bu arabalar ve hemen akabinde, “Hic unutmam bi gun….” modeli kullanilarak kesinlikle bir “Sishane rampasi” action’ i eklenir arkasina…..Ha unutmadan, bu arada mutlaka ve mutlaka cirak acele kosturulup cay soyletilir….Caylar gecikirse sayet, sallamaktan bogazi kuruyanlar tarafindan, bu sefer azarlanmak sureti ile cirak bidaa kosturulur.
      Yaklasik 2 saat civari karsilikli sallamalardan sonra muhabbet iyice koyulasmis artik yakin akrabalardakiler anlatilmaktan vazgecilip (cunki artik sayacak akraba kalmamistir) yine o meshur “bir zamanlarki” kendimize ait olanlari sallam…pardon anlatmaya gelir sira…
      Bi gun bi Camaro aldim aabi, hani su sitif mak kuyin’ in yesil arabali filmi varya…hah iste ondan, aynisi…Bizim hanim ilkten pek begenmedi ama sonra baktiki ailecek rahatca binip geziyoz cok ses etmedi…E nede olsa 4 kapili rahat araba…….
      …………………………………
      ……………………
      Ben bu asamada artik ufak ufak balata siyirmaya baslamisimdir ve yanik kokulari esliginde birden onemli bir isim cikar ve isinlanirim ordan.

    • #13067
      Mustafa YÜKSEL
      Katılımcı

      bu arabaların detarları hakkında bilgi sahibi olan varmı? kaç yaparlar elektronik kısım nekadar elektrınik enjeksiyon varmı vsvsvs kaç at gücünde :)

5 yanıt dizini görüntüleniyor
  • Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.