Ana Sayfa Forumlar Teknik Yeni Başlayanlar chrysler neon 2.0 lx acil yardım!

6 yanıt dizini görüntüleniyor
  • Yazar
    Yazılar
    • #1227
      Inan KAPTAN
      Katılımcı

      oncelikle herkese selamlar ;

      bugun itibariyle sahibi oldugum neon umu check engine ikazı uzerine masterservice e goturdum ve iki oksijen sensorunun bozuk oldugunu soylediler bi tanesi stok digeri de 10 gun icinde gelecek diyerek 1000 lira maliyet cıkardılar bunlara ek olarak park sensorleri calişŸmiyor ve hız gostergesi bozuk rakam normalmidir? hos teknik servisteki arkadasın kibarlıgı ve uslubu için diyecek birşŸey yok ama zaten kısıtlı imkanlarla aldıgım aracın ilk gunden bu sekilde karsılaması beni çok üzdü sanırım bu olayı orda atlatmaya calışŸacağım ama diger mekanik işŸleri çozumlemek adına tavsiyelerinize çok ihtiyacım var ilk amerikanım ve başŸından vazgeçmek istemiyorum kaldı ki 4 silindirli bi amerikana ne kadar amerikan yaklasılır onu da bilmiyorum sonuc olarak masrafları eknonomize etmek adına yardımcı olabilecek herkesin cevaplarını bekliyorum saygılar

    • #16631
      Angelus
      Katılımcı

      Konuyu sorup dönüyorum kaybolmayın.

    • #16632
      Angelus
      Katılımcı

      http://www.allpar.com/neon/oxygen-sensor.html

      Erhan ‘ı arayın telefonu 0 532 708 84 67 şŸu an telefon bekliyor.

    • #16634
      Inan KAPTAN
      Katılımcı

      eyvallah hocam az once aradım cumartesi bi gidicem yanına duzelir umarım madem burdan devam ediyoruz sorulara da devam edeyim bu nanocharger ya da vcharger diye bir zımbırtı gordum işŸe yaramışŸlığına tanık oldunuzmu hiç?

    • #16633
      Angelus
      Katılımcı

      Hiç bir işŸe yaramıyor. Sinir bozucu zımbırtılar. Bu araçla fazla oynamayın gündelik kullanım için ideal olmakla beraber parçaları anlamsız derecede pahalıdır.

    • #16635
      Anonim
      Ziyaretçi

      Angelus süpersin valla ne diyim…hızır acil…

      bu arada verdigin link enfes… adam cok guzel detaylar vermis… en sondaki uyarıda basarılı… biraz dikkat ile kolayca bizde yapabiliriz bu durumda :)

    • #16638
      Inan KAPTAN
      Katılımcı

      linki inceledim ama çok anladıgım soylenemez abi .) bu arada angelus telefonunu verdiğiniz arkadasla iletişŸim sorunu yaşŸiyorum linkte ne diyor hocam? daha dogrusu burda 400 €cektikleri iki sensoru orda 100$ a kapatıyorlarmıs acaba biz getiremezmiyiz onları..

6 yanıt dizini görüntüleniyor
  • Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.