Ana Sayfa Forumlar Teknik Yeni Başlayanlar Arabam için örtü

5 yanıt dizini görüntüleniyor
  • Yazar
    Yazılar
    • #307
      gtagucu
      Katılımcı

      Arabama örtü almak istiyorum. Şuan kullandığŸım örtüsünü bir hipermarketten almışŸtım ama en büyük boy almama rağŸmen örtü zar zor sığŸıyor bu yüzden aşŸırı gerilip birkaç yerden yırtıldı. Şöyle rahat rahat gerilmeden arabayı örtebileceğŸim 4 mevsim kullanılabilen bir örtü almak istiyorum.

      Arabasını örten varsa kullandığŸı örtünün markasını/alabileceğŸim yeri yazabilirmi?

      TeşŸekkürler

    • #5541
      piyu
      Anahtar yönetici

      ozgur nem yapmıyor mu? otopark ya da parkettiğŸin yerde agactan dusen recelimsi sıvıdan yoksa, millet sagını solunu karıstırmıyor ya da baska ozel bir sebep yok ise ustune ortulen branda nemlenme yapıyor ve curumeleri kolaylastırıyor… hatta kalitesine göre boyayı da matlastırıyor…

      valla ben yanlıs hatırlamıyorsam camaro icin aldıgım bir branda var, yakında oldugun(goztepe) bir gun deneyelim sana vereyim istersen, herhangi bir ucrette istemem… uyarsa kullanırsın… (yanlıs hatırlıyorum ve kucukse de olmadı deriz 😆 )

    • #5542
      gtagucu
      Katılımcı

      2 senedir kullanıyorum şŸu andaki örtümü ne nem nede çürüme sorunum oldu. 4 mevsim olanlar bu tip olaylara karşŸı dayanıklı oluyor bildiğŸim kadarıyla.

    • #5543
      piyu
      Anahtar yönetici

      tamam sen bilirsin…dedigim gibi bana bir haber ver… deneyelim… hem ben yer isgal etmesinden kurtulurum hem de sen arama derdinden 😆 ama bi yıkatmak gerekebilir 😯

    • #5544
      Angelus
      Katılımcı

      Biraz geç oldu ama hafta sonu beylikdüzü metro grossmarket te corvette, transam örtüsü buldum aldım benim arabayada cukkk diye oturdu. Son 2 tane kalmışŸtı…. Çürüme ve pas gibi problemleri aşŸmak istiyorsanız mutlaka 4 günde bir örtüyü çıkarıp arabayı havalandırmanız gerek ayrıca kumaşŸın su tutucu bir kumaşŸ olmaması şŸart.ǖrtmeden önce arabayı yıkatmanız gerektigini ve tozlu olmaması gerektiğŸini soylemeye gerek yok sanırım…Fiyatı 60 ytl….

    • #5545
      gtagucu
      Katılımcı

      Yarın gidip bakayım hemen. Tavsiye için teşŸekkürler.

5 yanıt dizini görüntüleniyor
  • Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.