Ana Sayfa Forumlar Teknik Yeni Başlayanlar Kapıları tamir ettirebilirmiyim?

3 yanıt dizini görüntüleniyor
  • Yazar
    Yazılar
    • #645
      gtagucu
      Katılımcı

      Merhaba ArkadaşŸlar ;

      Benim kapılar ağırlıklarından ve yılların getirdiklerin dolayı hafif düşŸmüşŸ durumda bu yüzden tümseklerden falan geçerken ses yapıyor + kapanırken zorlanıyor. YurtdışŸında bunun tamir kitleri satılıyor kapıların keçelerini deişŸtiren ve yamuk vidalarını düzelten ama 200$ civarında amerika fiyatı var.

      Sorum acaba bu kapıları burada yaptırabileceğim işŸini temiz ve makul bir ücrete yapan bir kaportacı, döşŸemeci (artık kim bakıyorsa) varmı? Birkaç yere sordum anlamayız dediler. Maslak sanayi civarı olursa daha uygun olur.

      TeşŸekkürler

    • #10380
      Angelus
      Katılımcı

      Barzani die bi eleman vardı bu işŸlerden güzel anlıyodu ölmedi eğer yaşŸıyorsa orada yaptırabilirsin. Bi ulaşŸmaya çalışŸayım haber veririm. Bu arada silikon yağlama sistemleriyle guzel bi menteseleri kilitleri yaglarsan ses kesiliyor.

    • #10381
      piyu
      Anahtar yönetici

      idare etmesi icin ufak bir tüyo veriyim… (ustasından) kapıyı ortalara kadar acıyorsun… sonra alt bolumden 2 elinle tutup yukarı dogru hafif kanırtıyorsun… bu islem sonrasında kapılar belli bir sure rahatlıyor… benim camaro’ya bizzat yapıldı… 1 taraf iyi idi bununla idare etti…oburunde mentese degisti… goztepe’de sarıkaya yada benzeri biryer vardır… iyi usta… tarif edeyim isine yararsa… goztepe sanayiye girip devam ederken soldan sanırım 4 ya da 5. sokak… sokaga girince solda… arayıp bulabilirsin sanırım…

    • #10382
      erhanerdol
      Katılımcı

      maslaktada suleyman usta vardır meshur herkese işŸ yapmaz ama işŸciliği on ustunden on numaradır.. benımcamorunun kapılarına degısık bı sıstem yaptı hem uzun sure dayanacak hemde sakır sakır acılıp kapanacak.. ben tavsiye edebılırım maslaga gelirsen bana ulas yardımcı oldururum abi…

3 yanıt dizini görüntüleniyor
  • Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.