• Bu konu 15 yanıt içerir, 7 izleyen vardır ve en son 18 yıl önce XLR-V tarafından güncellenmiştir.
15 yanıt dizini görüntüleniyor
  • Yazar
    Yazılar
    • #543
      rx-7
      Katılımcı

      bugün dükkana “57 Mercury 4 kapı sedan geldi..simsiyahtı rengi..sesi zaten çok güçlü..kaputu bi açtık araba tüplü..bi tuhaf oldum yaw..

    • #8762
      XLR-V
      Katılımcı

      Ne tuplu mu ? 😯 👿 🙄
      Insan boyle bir arabaya tup taktirir mi hay Allah neyse fazla yazmiyim bu konuda ama ne dusundugumu az cok anlamissinizdir 🙄 👿 😡

    • #8763
      rx-7
      Katılımcı

      yıkıldım ya..o arabaya baktım, sahibine baktım.adam hemen topukladı..

    • #8764
      Pontiac301
      Katılımcı

      tüp takınca birşŸeymi oluyor yada değerimi gidiyor arabanın, yada bu bir imaj mı? pompaya gidince 240 milyon benzin almakmı akılcı 75 milyon Lpg mi? bu yakıt fiyatları olduğu sürece benzin artık saçmalık oldu,

    • #8765
      XLR-V
      Katılımcı

      Klasik bir model de sen de takdir edersin orjinallik onemlidir ve bu hem arabanin ilk gunku etkileyeciligini hem de degerini korumasinda en onemli faktordur .Sadece lpg olarak alma mesela o model arabada elbette MP3 calar,CD/DVD ,navigasyon gibi seyleride bulmamiz mumkun degil cunku zaten bunlar ancak yakin gecmiste var. (past perfect tense gibi oldu lol)
      Hey neyse nasil ustte saydigim aksesuarlarin ,klasik arabalarda kullanilmasina karsiysam cunku orjinallgini bozacagindan ayni sekilde lpg taktirma gibi bir seye de karsiyim . :)
      Ama aracin suspansiyon sistmini veya fren sistemini guclendirme islemine karsi olamam cunku her zaman emniyet onemlidir trafikte yoksa 100% orjinal araban var dieylim ama fren mesafesi cok kotu ise bu aracla seyahat etmek te bir o kadar risklidir takdir edersin ki :)

    • #8766
      Pontiac301
      Katılımcı

      sen amerikan arabasına binmiyorsunki cadillaca biniyorsun, :) ben amerikan arabasına binenlerden fikir bekliyorum:) lol ötesi:)

    • #8767
      XLR-V
      Katılımcı

      Ha ha :D
      Ama onlarinda fikri onemli ama Cadillac haricinde su an bizim bir zamanlar sahibi oldugumuz 53 Chevrolet Bel Air (ben daha yokken babam bile kucukken ) , 65 Chevrolet Impala (benim cocuklugum onun icinde gecti ) olsa ben onlarda da ayni orjinallik korumak isterim

    • #8768
      alper
      Katılımcı

      ya neden tüp olmasınki ben arabayı alpı müzeye koymayacagımki bineceğim keseme neden zarar vereyimki

    • #8769
      ebrar36
      Katılımcı

      hiç tüple çalışŸmışŸ bir motoru özellikle büyük hacimli ve düşŸük devirli söktünüz mü? mühendislik AÐLIYOR……. bir insanın bogazını sıkarken nefes alışŸını seyretmek gibi çalışŸıyor motorlar.başŸka argümanlardan tasarruf edelim…bence….

    • #8770
      Szopen
      Katılımcı

      Benzine para yoksa LPG li amerikan yerine düşŸük hacimli avrupa arabasına binerim daha iyi. Genel olarak 1600cc ler bile istanbul trafiğinde 14-15lt yakıyor. Ayrıca 57 için; “ayranı yok içmeye, taht ı revanla gider siçmaya” diyorum muhuh

    • #8771
      Anonim
      Ziyaretçi

      Ya havleee sinirleniyorum .Amerikan özelliklede v8 arabaya tüp takılırmıymışŸ.TUh yazıklar olsun.

    • #8772
      Angelus
      Katılımcı

      Aslında minimum yakıt masrafı maksimum zevk açısından LPG düşŸünülebilinir.Fakat LPG kitinin amerikan olması şŸart normal kitlerle araç boğuluyor gibi oluyor..Bizim burda bir amcada var siyah bir sanırım 50 li yıllara ait V8 chevy LPG li. Ara sıra konuşŸuyoruzç 30 senedir kullanıyorum sağa sola gidiyorum son 10 yıldırda LPG var benim çocuk işŸe gidip geliyor hiç bir zararını görmedim diyor.. LPG kiti büyük motorlar içinmişŸ ses olarak ve çekişŸ olarakda bir farkı yok diyor … HoşŸ istanbulda yollarda 1.000 bg arabaya binsen ne yazar?????

    • #8773
      Pontiac301
      Katılımcı

      benim novamda amerikan sistem nolf’s marka lpg kiti var, 250 cid için getirttik,2 yıldır yaklaşŸık 70.000 km den fazla yol yaptım,yaz kışŸ problemsiz biniyorum,geçende üst kapağı açtık contalarını yeniledim iteceklerini ve subop lastiklerini filan değişŸtirdim,kapakta hiç problem çıkmadı,yaptığım tasarrufta cabası,ülkemizde ne hikmetse bunu imaj yerine koyuyorlar ama bence alakası yok,ekonomi yani,herkes kendi bütçesinden sorumludur….

    • #8774
      Anonim
      Ziyaretçi

      Amerikan özelliklede v8’ler benzin yakar işŸin raconu budur.

    • #8775
      Anonim
      Ziyaretçi

      Valla Dünyada en pahalı benzin TürkiyedeymişŸ 👿 racon falan bırakmıyor lar insanlarda yazık bizim millete.

    • #8776
      XLR-V
      Katılımcı

      Hic sasirmadim sanki Turkiye dunyanin en zengin ulkesiymis gibi en pahali vergiler, en sacma vergiler TR de .Aslinda en zengin ulke bile olsa boyle bir soygun hic bir devlette olmamali . Cunku devleti devlet yapan unsur vatandaslaridir benim olcume gore vatandaslari zengin veya yuksek gelir seviyesine erismis bir devlet ,ekonomik olarak gucludur yoksa ,GSMH dusuk veya ortalamanin altinda ama yuksek vergilerle ayakta durmaya calisan bir devlet degil .
      Niye vergiye getirdim konuyu cunku benzinde inanilmaz boyutlarda vergi aliniyor diger seylerde oldugu gibi

15 yanıt dizini görüntüleniyor
  • Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.