Ana Sayfa Forumlar Forumlar Sohbet (Konu Sınırlamasız) Pontiac Transam 5.7 GTA yardım!!!

15 yanıt dizini görüntüleniyor
  • Yazar
    Yazılar
    • #966
      Anonim
      Ziyaretçi

      Yılı: 1991
      KM: 35000
      Silindir hacmi: 5700 cmǂ³
      Yakıt Tipi: Benzin
      Motor gücü: 300 BG (221 KW)
      Renk: Bordo

      Ǣ€¢ Deri koltuk
      Ǣ€¢ Hava yastiği (sürücü)
      Ǣ€¢ Alarm
      Ǣ€¢ LJelik jant
      Ǣ€¢ Otomatik Vites
      Ǣ€¢ Elektrikli Cam
      Ǣ€¢ Elektrikli Koltuk
      Ǣ€¢ Klima
      Ǣ€¢ Radyo / Kaset
      Ǣ€¢ Hidrolik Direksiyon
      Ǣ€¢ Merkezi kilit
      Ǣ€¢ Elektrikli Ayna

      bu araç hakkında bilgisi olan var mı acaba? nedir ne eder? görünürde temiz duruyor ama gidip henüz aracı görme imkanım olmadı. satan arkadas 20.000 ytl demişŸ. uygun mudur çok mudur? bide çok merak ettiğim birşŸey daha var 91 model bu araç 5700 motor oldugu düşŸünülürse bunun yıllık vergisi ne tutar? yakıt sarfiyatları nasıldır?

      vereceğiniz cevaplar için şŸimdiden çok teşŸekkür ederim. bu kulvarda yeni sayılırım. ama pontiaclara karşŸı çözemediğim bir aşŸkım var. american hakkındaki bilgimin minimum oldugunu düşŸünürsek sizce bu araba başŸlamak için uygun mudur?

    • #13091
      zimazima
      Katılımcı

      yıllık vergi toplam 920 ytl, bence fiyat uygun araba temizse.ama araşŸtırıp karşŸılaşŸtırıp içine sinerek karar ver bence.sonra bize kızma yani.yakıt olarak şŸehir içinde 14-15 litre tüketeceğini düşŸünüyorum ki zaten yeni model 1,6 araçlar 11-12 litre yakıyo.araba çok keyifli bir araba tartışŸmaya gerek yok ama şŸahsi fikrim tabiki bu paraya böyle bir araba alacağıma mach1, camaro, transam, formula yada firebird alırım.

    • #13092
      piyu
      Anahtar yönetici

      gırebildiklerim… arac diri temiz duruyor…
      cantları anlayamadım… yeni tip seylere benziyor… hosuam gitmedi… lastik kombinasyonu da alakasız olmus…

      kaput sonradan takılmıs ramair kaputu… orta olmus bence… begenmedim de diyemedim ama begendim de diyemiyorum… orta iste…

      20.000 ytl iyi fiyat bence…daha ucuz zor bulunur… benim kayınbirader’de 84 transam var 12.000usd’ye bırakıyor…siyah…ama bununla aynı tip degil… merak eden olursa mail atın detay vereyim…

    • #13093
      Angelus
      Katılımcı

      Arabada tuhaf bişŸiler var adamı rahatsız eden sanki birşŸeyler fazla veya abartılı..

    • #13094
      piyu
      Anahtar yönetici

      bu kasada kaputun yerden yüksekliği cok dusuk…cok alcak bir kaputa ramair abartı duruyor… bende ondan dedim kararsız kaldım diye ama ramair’da güzel bisi…

    • #13095
      illetyus
      Katılımcı

      Arabanin arka kisminin goruntusu ile kaput cok alakasiz….
      Bana sanki ilk bakista iki farkli jenerasyona ait arabalar kesilip birlestirilmis gibi geldi……

      Jantlara gelince…Kesinlikle bir Amerikan havasi yok….
      En yeni son modeller haric, hicbir Amerikan’ a “cok disa ofset” jant yakismiyor.
      Neredeyse benim Opel Astra’ daki original jantlarin aynisi.

      Tabii fotografta cok fazla ve net bir detay yok ayrica zevk meselesi….Ne diyelim……

    • #13096
      krasiva
      Katılımcı

      ArkadaşŸım bence bu para çok değil ama bukadar verdikten sonra az daha ekleyip daha yeni kasa mesela 94-95 model trans am gibi alsan daha mantıklı olur gibi geliyor.Araç diri duruyor zevk meselesi tabiki ben sadece fikrimi söylüyorum.

    • #13097
      krasiva
      Katılımcı

      birde benzin 14-15 litre yazılmışŸ ama bence sarfiyatı daha fazla olur bende blazer var 4.3 6 silindir o yakıyor 15lt civarı bence bu araç 20 litreye yakın yakar.

    • #13098
      Anonim
      Ziyaretçi

      hepinize verdiğiniz bilgiler için çok ama çok teşŸekkür ederim. benimde en çok tedirgin oldugum konu aracın ön tarafıyla arka tarafı alakasız duruyor. bide Pontiac Transam 5.7 var 95 model çok temiz ama fiyat çok fazla. 36.000 ytl demişŸ o fiyatı şŸu anda karşŸılayabilmemim imkanı yok. aslında tabiki kendi emeğinizle birşŸey ortaya çıkarmak çok keyifli olacaktır ama bu koşŸuşŸturmaca içinde buna arıracak zaman bulamadığım için daha çok kontağı çevir yola devam et bişŸiy bakmak mecburiyetinde kalıyorum. tekrar hepinize teşŸekkür ediyorum.

    • #13099
      piyu
      Anahtar yönetici

      transam’lar camaro’lardan daha pahalıdır… camaro bakabilirsin…mustang bakabilirsin… ayrıca vergi dilimine de dikkat etmeni öneririm. 1 yıl bile bayag farkettiriyor…

    • #13100
      krasiva
      Katılımcı

      95 model trans am o fiyat çok biraz uçmuşŸlar.ne olursa olsun bayağı yüksek bir fiyat sahibinden comda bir bursa plakalı trans am var orjinal milde ve oynanmamışŸ diyor kendisi istersen ona bak fiyatıda 27500ytl gibiydi sanıyorum modelide 94 diye hatırlıyorum yani o aracı 26000 gibi alabilirsin bir bak istersen.

    • #13101
      ann71
      Katılımcı

      15 litre faztezi bir rakam olmuşŸ 20 25 arası istanbul içi için normaldir.. 300 hp olması mümkün değil eğer araç stock ise. kaput ram air kaput ancak değişŸik olmuşŸ bir uyum sağlanmamışŸ bencede ama araba yakışŸıklı. jantalr ise ilk değişŸmesi gereken parçalar bence

    • #13102
      tsport
      Katılımcı

      arkadaşŸım jantlar cms ayrıca düzgün bir trans am’ı 94 model üstü bahsediyorum 35000 ytl civarı alırsın.91 model ise 20000 ytlye temizse alınır.araç hor kullanılmışŸ ise 10000 ytl harcarsın :)

    • #13103
      Anonim
      Ziyaretçi

      Aracın sahibi benim merak ettiklerinizi sorabilirsiniz. Bildigim konularda merak eden arkadaşŸlara yardımcı olurum.

    • #13104
      zimazima
      Katılımcı

      baba hoşŸgeldin.alacağımdan değil merakımdan soruyorum.binene sor demişŸler malum.yakıt ile ilgilidir sorum.hesapladığın kadarı ile ne yakıyor artık km mi olur, 100 km ortalama mı olur.nerde hesapladın.yoğun trafik mi, şŸehir dışŸımı bi bilgi verirsen sevinirim

    • #13105
      ismail ismail
      Katılımcı

      selam bende 95 model trans am var gayet memnunum.benim araç orj km de temiz yeni gibi ama en fazla edecek rakam 30000 ytl falandır yani 36 bin çekenler galeri falandır sanırım.bu araçlara 14 15 litre yakar diyen arkadaşŸlar biraz sallıyolar doğrusu.bende 6 silindir blazer vardı o bile insan gibi kullanımda şŸehir içinde 18 litre yakıyordu ve araç orj.56 bindeydi.yani trans am 5700 cc eğer şŸehir içinde insanca kullanırsan 20 litre civarı yakarsın bende birde performans düğmesi var bütün modellerinde yoktur ona basınca yakıtı hesaplayamıyorum.ama karizması duruşŸu bir çok yeni nesil spor arabadan kat kat daha üstün tavsiye ederim zaten profilde resimdeki araba benim.alabiliyorsan 94 95 gibi al bana sorarsan.

15 yanıt dizini görüntüleniyor
  • Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.